Hamarosan sor kerülhet a Pfizer-BioNTech vakcinájának tömeggyártására Kínában — értesült a Global Times. Sanghaj vezetője, Li Csiang szerdán online egyeztetett a Németországban működő Biontech elnökével erről. A tárgyalások még tavaly ősszel kezdődtek a BioNTech és a sanghaji vezetés között. A Pfizer vakcinájának engedélyezésére hamarosan sor kerülhet Kínában, és a tömeggyártáshoz is minden körülmény adott. Az induláshoz már csak egy jogi procedúrát kell lezárni.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: T_Fanny
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Sutba a szenzációs Sinopharm-mal. Ha viszont a Pfizert is a kínaiak fogják gyártani...
tudode
Meghallgat Karikó Katalint, az jött le, hogy a tudósok jellemzője a szerénység, az, hogy átadják egymásnak az elért kutatási eredményeket!
.
Na nem úgy, mint a tintanyalók, akik titkosítanak mindent, na nem a tudományukat, hanem a kisdesjátékukat, az olajbiznictól kezdve a kinai vakcina rafcsi beszerzéséig:
.
------ A megértés vágya - online beszélgetés Dr. Karikó Katalin biokémikussal
www.youtube.com/watch?v=U31Sjrk-BGA&t=1025s
----------------------------
.
A néphülyítés az más műfaj!
Yoda69
Nem csoda, mert Kinaban senkinek nem kell a Sinopharm. Tudjak jol hogy gagyi szar. Talan meg emlekeztek ra amikor ket vezeto tavozott a Sinopharmtol. Ok tudtak, hogy a vakcinajuk szar es nem akartak vallalni a tovabbi felelloseget. De a jarvanyugyi miniszteruk is elszolta magat mult heten, amikor elmondta hogy mennyire szar a hatekonysaga a vakcinanak. Ezt az allitasat persze kesobb korrigalta, mert a pisztolycso nyomot hagyott a halantekan.
Nos szijrago ezt vette meg es eroltette a magyar emberekre. Aggaszto hogy orbanek nem hajlandok megcsinalni az antitest tesztelest, hogy lassuk a vakcina hatekonysagat. Attol tartok nagy arat fogunk meg fizetni O1G kinai vakcinazasaert.
Qqberci
Akkor Mao Könnyét ezentúl a kerti növények locsolására fogják használni?...
Nessy
Megveszi, vagy lemásolja a gyártás technológiát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.