„Elhunyt Horn Miklós barátunk, a DK egyik alapító tagja” – tudatta a hírt a DK sajtóközleményükben. Azt írják, Horn tanított történelmet és gazdaságtant, részt vett az ’56-os forradalomban, volt a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán tanszékvezető, majd főigazgató is. Budapest V. kerületében a képviselőtestület tagjaként, és a Fővárosi Közgyűlés Pénzügyi Bizottságának tagjaként is dolgozott. Barátja, Vitányi Iván, a DK örökös és tiszteletbeli elnökének meghívására alapításkor csatlakozott a Demokratikus Koalícióhoz. „Részvétünket nyilvánítjuk családjának, emlékét szeretettel megőrizzük” – búcsúzik a párt Horn Miklóstól.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A Fidesz a kampányába bevette az oltásellenességet. Kíváncsi vagyok hány Fidesz hívő nem oltatja be magát. Egy felmérés szerint több fideszes utasítja el az oltást, mint ellenzéki. Ahhoz meg gyengeagyúnak kell lenni, hogy oltásellenesnek kiáltják ki azokat, akik a bevizsgált vakcinával való oltás mellett állnak ki.
voltmárjobbis
@durbincs: ma 21:09 mert maga 50IQ-val @voltmárjobbis: ?+ @home office: mert maga is @voltmárjobbis: ? kb @Aki Én: ?
voltmárjobbis
@durbincs: Ja, neked nincsi iq-t . Csak orrbáni Iq.d van, Agymosott, határon túli, az én pénzemből élő szarházi vagy
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
Sámannus
Te pedig a szaftos seggét alázhatod a nyelveddel genya hal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.