Noha a hivatalos megkereséseket hárítják, a Telex forrásai egyöntetűen azt mondják: eldőlt, hogy Budapest vezetője, valamint az Európai Parlament DK-s alelnöke is ringbe száll az ellenzéki előválasztáson a közös miniszterelnök-jelöltségért. Karácsony akár júniusig is kivárna a bejelentéssel, Dobrev Klára viszont már néhány napon belül nyilvánosság elé áll.\n\nAlább a telex teljes okfejtése: \n\n„Még nem kívánjuk bejelenteni az időpontot, amikor megnevezzük a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjét az előválasztásra, de annyit elárulhatunk: már nem kell sokat várni, hogy megszülessen a végső döntés a DK miniszterelnök-jelöltjéről”\n\n– válaszolta a párt sajtóközpontja a múlt héten a Telex kérdéseire: igaz-e, hogy Dobrev Klára a következő napokban jelenti be indulását a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltségért folytatott csatában.

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Pálinkás Pál: @Clavigo: mert maguknál bányába meg tovább jár a Denevér-Guanós védőoltás ? Análisan ?
durbincs
@silber13: mert igy megy ez ? maguknál ? Dianna Fannnn ???
durbincs
csak húgy...: mert maguknál + még lent- Denevér-guanoval oltanak análisan ? itt meg má nyitnak ? azt +@gina: -t vizeli ?
durbincs
@silber13: az hogy Tesze-Tosza bugyuta az köztudott,de hogy maga 1 páváskodó 50IQ-s tökhülye ? az má csak ráadás ?
silber13
@durbincs: Kuss legyen román kankurva!
durbincs
@Qqberci: maga meg csak tovább bújjjja a bányamitologiát ? mint ez @solidedge: 50IQ-s tehetség ? no meg @gina: ? na meg ez a bárcás @Emmersson71: nevű bányagörény ? +@silber13: a Temetődozerőlő ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.