Bepereli a Szputnyik V gyártója a brazilokat rágalmazásért.

Rágalmazás miatt perel a Szputnyik V gyártójaFotó: Pixabay.com

Brazíliában szaporodó vektorvírusra hivatkozva nem engedélyezték az orosz vakcina alkalmazását, mondván, az Ad5 vektorvírus rekombinációs esemény során újra visszanyerte a szaporodási képességét, ami azt jelenti, hogy képes lehet betegséget okozni a szervezetben – írja az Index.hu.

A Szputnyik V gyártói azzal vádolják a brazil gyógyszer-felügyeleti hatóságot, hogy úgy terjesztettek hamis információkat a vakcináról, hogy nem is tesztelték azt. 

A Szputnyik V rágalmazás miatt indít jogi eljárást a brazil gyógyszer-felügyeleti hatóság ellen – írta meg az Index.hu.

Forrás: Index.hu

Címlapkép: Pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
egy újabb jó hír az oltakozóknak.." nem engedélyezték az orosz vakcina alkalmazását, mondván, az Ad5 vektorvírus rekombinációs esemény során újra visszanyerte a szaporodási képességét, ami azt jelenti, hogy képes lehet betegséget okozni a szervezetben "...nos lassan totál bebizonyosodik hogy a " védettségi igazolvány " nem más mint orbán " sárga csillaga "
kereső
@Pálinkás Pál: Én másként látom. Orbán "védettségi igazolványa", egy jól megfizetett plasztik lapocska, ami télen jó lesz jégkaparásra. Ami meg mögötte van, az orosz-és kinai vakcina használata, az meg az emberek szándékos veszélyeztetése- és különleges formában valósult meg a maffia által. Bűnszövetségben.
kereső
Az NNk laborjában harmadik hete vizsgálják a 46 ampulla Szputnyik V-t, amelyet Szlovákiából hoztak át vizsgálatra. A magyarországi felhasználás engedélyezésére elég volt anno 72 óra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.