Egy izgalmas vasárnapi eseményre hívja fel a figyelmet a Demokratikus Koalíció: „Anyák napján bemutatjuk az embert, aki az elmúlt időszakban megtett 4320 kilométert, felkeresett harminckilenc települést, beszélgetett hetvenegy emberrel és meghallgatott több száz problémát, hogy bemutassa nekünk a Kevesek Magyarországát. Ő mindig ott van, ahol az emberek. Kérdez és meghallgat.” Maga Dobrev Klára száll le közénk. Örvendezzetek! Vágó István, a párt elnökségi tagja már a bejelentést megelőzve örvendezett. „Dobrev Kláráról sokan sok jót mondtak, mondanak – írta laudációjában a kiérdemesült televíziós bölcs. – Hogy több évtizedes államigazgatási gyakorlata van, hogy több nyelven beszél, hogy szakmáját magas szinten tanította is, mára, mint az Európai Parlament alelnöke, fontos nemzetközi kapcsolatokat is kialakított. És mindezt nőként, feleségként, három gyermek édesanyjaként. […] Ajánlom mindenki figyelmébe, aki a jelenlegi rendszer végét, és egy új, tisztességes és sikeres...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Pilhálgyuri gúnyolódik?!?!
Az a barom maga a megtestesült gúny. De azért veszi a bátorságot...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@durbincs: jól elszórakoztatod saját magad, hogy vágd teherbe anyád!. Fasszopó román birka.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.@durbincs:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.