Totális nyugalomban.

Egy dél-afrikai pénzszállító autó fedélzeti kamerája rögzítette a jelenetet: onnantól, hogy a sofőr oldali ablaka golyókat kap, egészen odáig, hogy a sofőr szlalomozva elmenekül a támadók elől.

Forrás: Telex.hu, Sky

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...szerintem ez megjátszott valami...a kisérő elég bénán bánik a pufkával...
human
@Csizmás Kond: Ez 200% valós helyzet volt. Sajnos a bénázás is életszerű. Gondolom a sofőr képzettebb és koránál fogva tapasztaltabb volt.
Aki Én
@Csizmás Kond: pufajka az, te nyelvújító.
Olyan jó, hogy te mindenhez is értesz.
Csizmás Kond
@human: nekem nem úgy tűnik, ha valaki képzett fegyveres kisérő az nem veri ki a másik szemét a fegyverrel, szűk helyen nem használ puskát, nem ejti ki a kezéből a fegyvert, nem tart egyszerre két fegyvert kézben, nem mobilról kér segítséget stb.stb.
human
@Csizmás Kond: Szerintem a srác nemrég végezhette el az őrző védő tanfolyamot. A tapasztalt sofőr a parancsnok és ő mondja meg mi lesz. A fegyvert a sofőr mondta, hogy vegye elő és készítse elő, amit át is vett a végén.Elég szűk hely volt az autóban, persze hogy útban volt a fegyver.
Szerintem teljesen életszerű, hogy nem kommandósokat tesznek be szolgálatra. Nem győznék pénzzel. Arra gondolom odafigyelnek, hogy az egyik őr azért tapasztalt legyen.
De csak utána kell nézni, hogy a helyi média írt-e az esetről.
human
@Csizmás Kond: Megerősítették az esetet. Itt már látszik az autó kívülről és érthető miért volt kicsi a hely, mert gyakorlatilag csak egy terepjáró volt.
funker530.com/video/driver-from-viral-attempted-heist-video-identified-badass-status-confirmed/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.