Európa után Magyarországon is egyre inkább azt látjuk, hogy a politika baloldalán a diskurzusban eluralkodni látszik az a fajta mozgalmárság, ami fittyet hány a józan észre. Európában ma ideológiai és politikai megfontolások mentén – emberéletekkel nem törődve – tiltanak ki vakcinákat. Ha az Európai Parlament mozgalmárjain múlna (szerencsére nem múlik), abba is beleszólnának, hogy épüljenek-e atomerőművek, amelyekről az Európai Unió független szakértői is megállapították, hogy nélkülözhetetlenek a klímacélok eléréséhez. Ezek után Németország esetét szemügyre véve nyilván akár még logikus is, hogy egyre népszerűbb Annalena Baerbock, a német zöldek kancellárjelöltje. Arrafelé nem múlik el szinte nap, hogy valamelyik megszólalása miatt ne kellene magyarázkodni. Sajnos Magyarországon is terjedőben van ez a jelenség.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Égő durbincs bűze terjeng... Világítani nem világít, csak ég...
solidedge
A gond, hogy az orosz atomerőműtől van jobb nyugati erőmű típus. Világítani természetesen kell, csak nem mindegy, hogy mivel.
solidedge
@durbincs: Debilekkel nem foglalkozok. Mivel bolonddal nem szabad ellenkezni, felhatalmazlak, hogy olyan baromságot írhatsz amilyet csak akarsz. Nincs jelentőséged.
NKF
Európában az áram Franciaországban a legolcsóbb!A sok atomerőmű miatt!Német újságban
olvastam!A Fegyőr meg az összes fasz politikus elmehet a picsába!Nem tudom hová jártak ezek
iskolába?Az egyik nem tudja,hogy mi az energia,a másik a keveri a j-t az ly-t
,Ráadásul még ki is plakátolja a bunkóságát.Hagyjuk!
T-Boly
@solidedge: Mivel az okos enged,ezért a hülyék irányítanak! (A szakadék felé)
Mert hidd el nekem,mint hozzáértőnek,hogy a címzetes seggnyaló nagy G,senkinél nem különb,idióta,baromarcú,pávián @durbincs: ez egy korcs görény,akit a patkánnyal kereszteztek !
T-Boly
Nagyon rühelleném ha valamelyik anyatoszó,akár a @shikari: vagy a trágyalé szökevény @durbincs:,a Borsod megye szégyene a @ómió: vagy a medveszaros @Málna:,vagy bármelyik húgyagyú a fentebb említett köcsög megszólítana,mert annak az édes anyukáját fogom szoros kapcsolatba a bányaló hasalji kinövésével !
Megyek mert idegbe kerültem.
Kussoljatok azt a keserves ,nemmegmondtambureránsok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.