Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője a Spirit Fm Aktuál című műsorában beszélt arról, hogy a vakcinák iránti bizalmat független szakmai szervezetek véleménye tudja felépíteni – írja az ATV. Véleménye szerint nem véletlenül mondták azt, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által engedélyezett vakcinákkal kellene oltani. Hangsúlyozta: az európai szabályozás azt is tartalmazza, hogy az EMA mellett a WHO regiszterében lévő vakcinákat is el lehet fogadniuk a tagállamoknak. A politikus emlékeztetett: a kínai vakcináról a napokban fog dönteni a WHO, a Szputnyik V-t pedig már vizsgálja az EMA. Gyöngyösi arra számít, hogy a napokban mind az orosz, mind a kínai vakcina meg fogja kapni vagy a WHO, vagy az EMA engedélyét.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha ez így is lenne, max annyit jelent, hogy mostantól lehetne biztonságosan ajánlani. Ahogy az ellenzék és a szakemberek többsége mindig is mondta.
De a gazdátok a milliárdos biznisz reményében kockáztatott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ami a hab a tortán, nem a Sinopharm vakcinát vizsgálják, hanem Sinovackot! Kínainak, kínai, de mégse egészen az, amivel itthon oltanak méreg drágán!
Nessy
@durbincs: Na figyelj, debilke! Én korrekten írtam, amire csak hülyeséget válaszoltál. ! Jó ennyire ostobának lenni?
Kedves egészségedre!
Nessy
@durbincs: Siess, várnak a pokolba! Jó utat!
kereső
@durbincs: Ingyom-bingyom tálibe, tu-tá-li- be málibe...
Emmersson71
"Hangsúlyozta: az európai szabályozás azt is tartalmazza, hogy az EMA mellett a WHO regiszterében lévő vakcinákat is el lehet fogadniuk a tagállamoknak. A politikus emlékeztetett: a kínai vakcináról a napokban fog dönteni a WHO, a Szputnyik V-t pedig már vizsgálja az EMA. Gyöngyösi arra számít, hogy a napokban mind az orosz, mind a kínai vakcina meg fogja kapni vagy a WHO, vagy az EMA engedélyét."

Akkor tiszta sor: MOST MÉG NINCSEN ENGEDÉLYÜK, szóval coki, kis Fidesz csicska!
NKF
Csupán szarakodás az egész az EU a nyugati érdekeket nézi.Euró milliárdokról van szó.
Az itthoni baloldal (tulajdonképpen már nem is tudom jobb vagy bal) egyre csak fújja a magáét!
Majd Fletó megmondja a frankót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.