Az idén őszre tervezett expó így már több, mint 11 milliárd forint. Pótmunkák miatt 666 millió 666 ezer Ft-tal drágult az idén őszre halasztott dubaji expó pavilonjáról szóló szerződés - írja a K-Monitor. Ezzel a pavilon ára már 11,266 milliárd forint. Az expo honlapja szerint a Dubaji Világkiállításon felépülő Magyar Pavilon “gondolati ívét a makoveczi szellemiség alkotja, egy olyan kettős rétegű faszerkezetű épület, amely egy belső kupolából és az azt körülvevő külső burokból áll.” Az épületet Makovecz Imre egykori tanítványa és munkatársa, az Ybl Miklós-díjas magyar építész, Csernyus Lőrinc tervezte.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az jutott eszembe, hogy hihetetlenül tehetséges emberek élnek közöttünk. Valóságos zsenik. Gondoljunk csak mindjárt Nógrádi György festőművészetileg elhivatott feleségére, Szőcs Géza színdarabíróra, de akár Kerényi Imrére, a barackmagos és energetikai szakértő L. Simon Lászlóra, vagy Fekete Györgyre is gondolhatunk. Ők mind-mind eszelősen művészek, de ez a művészetük kizárólag baromi sok pénz hozzáadásával tud virágba borulni. Kár, hogy az a baromi sok pénz a mi pénzünk, máshonnan nagyon hiányzik és távolról sem önkéntes mecenatúráról van szó. Mindenesetre ott fog állni ez az izé sámándob ( milánói világkiállítás magyar unikuma ) Karcagon. Javasolnám kiírni a homlokzatára (már, ha sikerül megtalálni, melyik lehet az): A Magyar Hülyeség Háza. Mi majd időnként elzarándokolunk oda és beledobunk a kihelyezett perselybe néhány milliárdot. Mert ilyen nagyvonalúak vagyunk. Véleményem szerint a sámándobot nem kellene Karcagig elcipelni,le kellene tenni Felcsútnál, jó lesz a kisvasúthoz alagútnak.
Eladott Ország
@tudode: ma, 07:30 ♦ Lehet, hogy a rőzsepalotához ez adta az öltletet... ropi pohártartóval. A Makovecz tanítvány túlnőtte,
a hagymázas, delíriumos mestert.
uploads.disquscdn.com/images/678084df465a64923859b49b891fb4de17eef5cb0da5de7a313ca0fbc7ef07e9.jpg
Yoda69
"666 millió 666 ezer Ft-tal drágult"
Itt valakinek sátáni humora van.
Ennyiből pont kijön egy komolyabb yacht szijragonak.
Néro
Utak meg koncesszióba mert a gonosz Prüsszel nem ád piiinzt !
kereső
@Yoda69: Ez tényleg a sátán száma! Nem fura, hogy pont ennyi?
namihami
Na, de biztos annyival szebb is lett?!?! Hiszen a pénz ismét fideszes beruházóhoz került. Talán még némi extra magyarosch jelleggel is gazdagodott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.