Az idén őszre tervezett expó így már több, mint 11 milliárd forint. Pótmunkák miatt 666 millió 666 ezer Ft-tal drágult az idén őszre halasztott dubaji expó pavilonjáról szóló szerződés - írja a K-Monitor. Ezzel a pavilon ára már 11,266 milliárd forint. Az expo honlapja szerint a Dubaji Világkiállításon felépülő Magyar Pavilon “gondolati ívét a makoveczi szellemiség alkotja, egy olyan kettős rétegű faszerkezetű épület, amely egy belső kupolából és az azt körülvevő külső burokból áll.” Az épületet Makovecz Imre egykori tanítványa és munkatársa, az Ybl Miklós-díjas magyar építész, Csernyus Lőrinc tervezte.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
emiatt nő a fidesz népszerűsége, igaz? :(
RonaGyuri
Pedig nem is keveset spóroltak

Újabb 2/3 milliárd – így már tucatba kerül – a kormányzat dubajozására

Azt írja az ójság, hogy: „Pótmunkák miatt 666 millió 666 ezer Ft-tal drágult az idén őszre halasztott dubaji expó pavilonjáról szóló szerződés. Így összesen már 11,3 milliárd Ft-ot fizetünk az öböl-menti országba felhúzott, makoveczes fa pavilonért. A projektet két NER-cég, a bit.ly/WHB-ÉP és az bit.ly/ÉPKAR-Zrt közös cége bonyolítja.”.
Nos ez a világ rendje, mármint Orbániában. S ösmervén az előző post-makoveces világkiállítások utóéletét elmondhatjuk, hogy még messze nincs itt a vége.
Pedig L. Simon nem is sertepertél és az életnagyságú Orbán-szobor is kimaradt (nem volt elég vastagtörzsű fa)!
sgl
Csak?
Akkor 3,333 milliárdot spóroltak, ennyit nem loptak el?
Dehogynem!
Eladott Ország
Azért drágult . mert kurvák is lesznek kiállítva? Ha Lölő elviszi a szép szerelmes asszonykáját oda, akkor egy már biztosan. "Pótmunkák miatt 666 millió 666 ezer Ft-tal drágult" ,visszafelé nem írom le. "Most sajnáljuk , hogy a Kádár rendszerben a jó koszt miatt kevés krumplit evett a magyar értelmiség és a gerincüknek nem jutott a keményítőből."
tudode
Olyan paraztosra sikeredett a dubaji világkiállításra is a rőzsepalota, mint pl. az elődje a sámándob kálváriája:
.
"""" A dubaji világkiállítás magyar jelenlétével kapcsolatos teendők irányítója és lebonyolítója a Magyar Turisztikai Ügynökség, ezt Rogán Antal minisztériuma felügyeli.""""
.
A milliárdokhoz hozzá kellene adni még
.
-------Ötmilliárdért várják a turisztikai tanácsokat az Orbán Ráhelhez kötődő állami cégek
444.hu/2020/05/01/otmilliardert-varjak-a-turisztikai-tanacsokat-az-orban-rahelhez-kotodo-allami-cegek
------------------------
.
Összevetve a lerohadt Lánchíddal kapcsolatban bezzeg a lyukas fogához veri a garast a naki:
.
""""A Lánchíd felújítására első rész bruttó 21,3 milliárd forint volt, ezt kell a mostani ajánlathoz mérni."""
----------------------------------
.
Azért jó lenne tudni mi mennyi, ki hányt, ebben a csuti által belakott országban!
Eladott Ország
Az jutott eszembe, hogy hihetetlenül tehetséges emberek élnek közöttünk. Valóságos zsenik. Gondoljunk csak mindjárt Nógrádi György festőművészetileg elhivatott feleségére, Szőcs Géza színdarabíróra, de akár Kerényi Imrére, a barackmagos és energetikai szakértő L. Simon Lászlóra, vagy Fekete Györgyre is gondolhatunk. Ők mind-mind eszelősen művészek, de ez a művészetük kizárólag baromi sok pénz hozzáadásával tud virágba borulni. Kár, hogy az a baromi sok pénz a mi pénzünk, máshonnan nagyon hiányzik és távolról sem önkéntes mecenatúráról van szó. Mindenesetre ott fog állni ez az izé sámándob ( milánói világkiállítás magyar unikuma ) Karcagon. Javasolnám kiírni a homlokzatára (már, ha sikerül megtalálni, melyik lehet az): A Magyar Hülyeség Háza. Mi majd időnként elzarándokolunk oda és beledobunk a kihelyezett perselybe néhány milliárdot. Mert ilyen nagyvonalúak vagyunk. Véleményem szerint a sámándobot nem kellene Karcagig elcipelni,le kellene tenni Felcsútnál, jó lesz a kisvasúthoz alagútnak.
Eladott Ország
@tudode: ma, 07:30 ♦ Lehet, hogy a rőzsepalotához ez adta az öltletet... ropi pohártartóval. A Makovecz tanítvány túlnőtte,
a hagymázas, delíriumos mestert.
uploads.disquscdn.com/images/678084df465a64923859b49b891fb4de17eef5cb0da5de7a313ca0fbc7ef07e9.jpg
Yoda69
"666 millió 666 ezer Ft-tal drágult"
Itt valakinek sátáni humora van.
Ennyiből pont kijön egy komolyabb yacht szijragonak.
Néro
Utak meg koncesszióba mert a gonosz Prüsszel nem ád piiinzt !
kereső
@Yoda69: Ez tényleg a sátán száma! Nem fura, hogy pont ennyi?
namihami
Na, de biztos annyival szebb is lett?!?! Hiszen a pénz ismét fideszes beruházóhoz került. Talán még némi extra magyarosch jelleggel is gazdagodott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.