Stella Kyriakides, miután lebukott, minden lehetséges módon mentegetőzni próbál. Azt állította, hogy nincs személyes érintettsége az ügyben. Kyriakides megpróbálja elhitetni, hogy a nyilvánvalóan korrupciós pénznek nincs semmi köze az uniós vakcinaszerződésekhez. Az Európai Unió (EU) egészségügyi biztosa, Sztella Kiriakídisz korrupciós botrányba keveredett vélhetően a koronavírus elleni vakcinabeszerzés ügyében, és erről hallgat a baloldali sajtó - közölte a Volner Párt elnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón. Volner János azt mondta, a biztos bankszámláján négymillió euró "landolt hirtelen", és a pénz eredete egyelőre nem ismert. A baloldali és liberális sajtó ezt a hírt "cenzúrázza", egyetlen szót sem ejtenek arról, hogy az Európai Bizottságot korrupciós botrány érte - tette hozzá. Közölte, a Volner Párt feltételezése szerint a 4 millió euró annak a fizetsége volt, hogy egyrészt a keleti vakcinákkal szemben kampányolt az EU, amelynek vezetése "szándékosan késlelteti"...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Mi a magyar vakcina korrupcióval vagyunk elfoglalva. Sokkal nagyobb dúrranás, mint a nyugati.
Eladott Ország
@jesz: ma, 18:53 ♦ A magyar vakcinabizniszt a rendőrség kivizsgálás nélkül elutasította, mint az ELIOS, nemzeti vejkó ügyének több milliárdos sikkasztását, hiába kérte az Európai Ügyészség. Egyébként a brüsszeli vakcinakorrupció, a gondola nevű fidesz f@szszopó, közpénzből fenntartott firkászok szintjén merült fel, mert mint tudjuk, ez tipikusan a " más szemében a szálkát, a magáéban a gerendát" típusú dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.