Három rakétát lőttek ki Libanonból Izrael irányába, mindhárom a tengerbe esett – jelentette a Háárec című újság honlapja csütörtök este az izraeli hadsereg szóvivőjére hivatkozva. A támadás miatt nem szólaltak meg a légvédelmi szirénák az ország északi határvidékén.

Már Libanonból is lőnek Izrael irányába

A rakéták az északi határánál, Slomi kisváros közelében zuhantak a tengerbe a 13-as kereskedelmi tévé hírportáljának értesülése szerint.

Libanoni értesülés alapján a tévécsatorna úgy tudja, hogy nem a Hezbollah libanoni radikális síita szervezet a felelős a rakéták indításáért, hanem a palesztin frakciók. Izraelnek és Libanonnak nincsenek diplomáciai kapcsolatai, és technikailag háborúban állnak egymással. Libanon és Izrael kedden újrakezdte a közvetett tárgyalásokat az országokat a tengeren elválasztó demarkációs vonalról.

Forrás: MTI

Fotó: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
láttam külföldi tévéadón, hogy milyen precíz a rakétaelhárítása Izraelnek..azt hiszem vaskupolának hívják...félelmetes találmány.
balos
@jesz: Sajnos nem minden rakétát tudnak megsemmisíteni!A keleten élők megvannak áldva a vallásos gyilkosokkal!Olyanok,mint a keresztény híttérítők,tűzzel vassal a vallás nevében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.