Meghalt egy háromhetes csecsemő, anyja pedig az életéért küzd egy pozsonyi kórházban, miután még azelőtt elindult velük a lift, hogy becsukódott volna az ajtó – közölte az RTL Híradó.

A Nový Čas szerint akkor történt a tragédia, amikor az anyuka éppen beszállt volna a felvonóba a kicsivel, aki egy babakocsiban feküdt. A lift viszont váratlanul, nyitott ajtókkal elindult, és vélhetően magával rántotta a babakocsit az édesanyával együtt.

A tűzoltók arról számoltak be, hogy a nő a felvonó és a liftakna közé szorult, a pici pedig sérülten bent volt a liftben. Miután sikerült kiszabadítani, a csecsemőt átadták a mentőknek, de őt sajnos már nem sikerült újraéleszteni. 

Az édesanyát is újra kellett éleszteni, vele sikerrel jártak, de életveszélyes sérülésekkel került kórházba – közölte a Parameter.sk.

Forrás: RTLKlub.hu, Parameter.sk, Nový Čas 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Tragédia!
Utólag okoskodom, de nekem vesszőparipám a "tolatva parkolj, ahol csak teheted!" - ehhez kapcsolódnék azzal, hogy a liftbe is behúzni kéne a babakocsit. Kifelé sokkal egyszerűbb lesz. Ilyen baleseteknél is "kilökni" lehet egy babakocsit, míg akkor nincs semmire lehetőség, ha már betoltuk :(

A parkolásnál pedig szintén a kiállásnál nyerünk időt és könnyebb is a forgalmat látni, így a becsatlakozni is jóval egyszerűbb és biztonságosabb, pláne, ha hátra nem is láthatunk, mert zárt a gépjármű.
Arról nem is beszélve, hogy pl egy áruház parkolójában nagy a gyalogosforgalom. Az ilyen helyeken kötelezővé is tenném, hogy csak farral lehessen parkolni!
Az emberek általában akkor sietnek, amikor indulnak valahová, a megérkezéskor többnyire több idejük van arra, hogy tolatva parkoljanak le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.