17 embert őrizetbe vettek.

Péntek reggel 8 óra körül történt az eset a London melletti repülőtéren Lutonban. A videón is látszik, hogy elég rendesen egymásnak estek a résztvevők, a reptéri biztonságiaknak is időbe telt rendet teremteni.

A helyi rendőrség 17 Angliában élő románnal szemben intézkedett, közülük 11 ellen vádat emeltek, 5 fő szabadon, míg egy illető óvadék ellenében távozhatott.

Forrás: Telex.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton57
@Pálinkás Pál: Meg pontosabban nagyreszt roman-magyar kettös allampolgarok, mert ugye MO-on csak a hülyek maradnak. A fidesz altal "magyarra tett" több 100ezer roman 99,99%-a ment azonnal tovabb az EU-ba, amikor Romania meg nem volt EU-tag.
teuton57
@Pálinkás Pál: Meg pontosabban nagyreszt roman-magyar kettös allampolgarok, mert ugye MO-on csak a hülyek maradnak. A fidesz altal "magyarra tett" több 100ezer roman 99,99%-a ment azonnal tovabb az EU-ba, amikor Romania meg nem volt EU-tag.
Namely
@teuton57: "Meg pontosabban nagyreszt roman-magyar kettös allampolgarok"
:D
Gondolom ott voltál, amikor igazoltatták őket. :D

"mert ugye MO-on csak a hülyek maradnak"
Micsoda logika!

"A fidesz altal "magyarra tett" több 100ezer roman"
:D
Több 100 ezer! :D igen valószínűleg.

"amikor Romania meg nem volt EU-tag."
Igen, de azt nem tudtad, hogy most 2021 van? Ha pedig így volt, akkor annak mi köze van a mostani eseményekhez?

Ja, már tudom! Semmi, de a lényeg az, hogy lehessen egyet fideszezni.
teuton57
@Namely: Nem kell ott lenni, mert nekem ök ITT vannak! Te a palya szeleröl pofazol, ott voltal? Nem talalod erdekesnek, hogy ha valamikor egy roman MO-on büntettet követ el, akkor csak a keresztnevet irjak ki, ami magyar, de odairjak: roman allamüpolgar. A mafgyar "elfelejti" a lakajmedia. Egyebkent pedig ha olvasni tudnal, mar tudnad, amiröl Balogh nehany evvel ezelött dicsekedett, hogy mar 1 millio külföldi lett magyar allampolgar.
Azonkivül szerintetek a ciganyok nem akarnak dolgozni. Namost ha SZERINTED ezek roman ciganyok, akkor vajon mit csinalnak 2004 ota Angliaban??? Mert munka nelkül mar kiutasitottak volna öket... Ja, esetleg megsem roman ciganyok es ott dolgoznak? Te meg itt trollkodsz, ez a munkad, mint hacsikarinak, mdg NKF-nek meg a hasonloknak, napi 12-15 oraban mocskolodni es fikazni?
teuton57
@Namely: Egyebkent pedig nem szoltam hozzad, tehat reagaljak ugy, mint a hascsikari szokott ilyen esetben. Inkabb nem, az a ti "stilusotok"...
Namely
@teuton57: "Nem kell ott lenni, mert nekem ök ITT vannak! "
Ha ott élsz, akkor sem voltál ott, és semmit sem tudsz a részeltekről (kivéve, ha személyesen jelen voltál pl az igazoltatásuknál).
"Te a palya szeleröl pofazol, ott voltal?"
te sem voltál ott. Vagy igen? Ismered őket személyesen?
"Nem talalod erdekesnek, hogy ha valamikor egy roman MO-on büntettet követ el"
Na most mi van azzal, a "pálya széléről" dologgal?
"Azonkivül szerintetek a ciganyok nem akarnak dolgozni. Namost ha SZERINTED ezek roman ciganyok, akkor vajon mit csinalnak 2004 ota Angliaban???"
Lopnak, csalnak, erőszakoskodnak: tehát ugyanazt, amit Csehországban, Ausztriában, Szlovákiában, stb.
"Mert munka nelkül mar kiutasitottak volna öket... "
Ezért nigériai minden harmadik dealer, és ezért beszél minden második koldus magyarul Londonban. :D
"Te meg itt trollkodsz, ez a munkad"
Miféle tipikus magyar felfogás már ez, hogy valaki nem ért egyet veled, akkor az máris fizetett troll. Sokat kell még kint lenned, hogy az alapjait felfogd annak, mi az a nyugat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.