A tini lány a tavalyi koronavírus következtében bevezetett korlátozások alatt kezdett el edzeni. Ám ami eleinte szabadidős tevékenység volt, pokollá vált. 

A 15 éves Chloe Walker Melbourne-ben él, és elmondása szerint eleinte csak egészségesebben akart élni, ám lassacskán kicsúszott az irányítás a kezei közül. 

– Ha eszem és utána ártok magamnak, az ellensúlyozza – magyarázza a kamasz, akinek minden egyes falat kínszenvedés, és úgy érzi: evés közben karmolnia, ütlegelnie kell saját magát. Épp ezért édesanyjának le kell szíjaznia étkezések közben – írja a Borsonline.hu

A pandémia alatt lett olyan beteg a tini, hogy már egy falatot sem képes enni – Videó

Fotó: 1233 RF.com

A legmegrázóbb – meséli az ausztrál TV műsorban az anyuka, Melinda Walker –, hogy Chloe szinte minden egyes nap azzal fordul hozzá:

Kérlek, engedd, hogy megöljem magam, miért nem engedsz meghalni? 

Chloe állapotán az sem segít, hogy anorexiája és a pandémia miatt is egyre jobban elszigetelődik a kortársaitól, barátaitól. A tengerpartra is kocsival kell levinni, ugyanis olyan vékony, hogy egy tízperces séta után is átfagy, a barátokkal pedig nem mer elmenni sehová, nehogy enni kelljen.

– Talán ha tíz órát volt összesen iskolában egész évben. Hogy tekinthetik őt így egészségesnek az orvosok?! – teszi fel a kérdést a lány édesanyja.

Chloe videóját a Borsonline.hu oldalán tudják megtekinteni.

Forrás: Borsonline.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Borsonline.hu , rémhírterjesztésért nem jár büntetés?! Ki írta a cikket? Csöbör Katalin vagy Hörcsik Richárd fideSS?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.