„Az én esetem az angollal annyiban speciális, hogy huszonéves koromban az egyetemi angoltanárom mondta, hogy nekem valószínűleg diszlexiám lehetett iskoláskoromban, amit azóta kinőttem, vagy, azt hiszem ez a szakszerű kifejezés, kompenzáltam” – mondta lapnak a politikus, aki nem emlékszik arra, hogy annak idején Nyírtasson foglalkoztak volna ezzel az iskolában, és attól tart, hogy „egy nyírtassi kisdiák ma is jóval kisebb eséllyel kapja meg a speciális segítséget, mint mondjuk egy budapesti”. „Ezzel is lesz dolga az új oktatáspolitikának. Nekem ez a gyerekkori diszlexia nehézséget és előnyt is okozott felnőttként. Nehézséget annyiban, hogy nekem máshogy kell idegen nyelvet tanítani – ezt is az angoltanáromtól tudom –, és előnyt pedig azért, mert, alighanem emiatt, én kétféleképpen olvasok. Egyrészt úgy, mint bárki más, de kialakult nálam a képolvasás képessége is

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és tessenek mondani Orbán minek erőlködik, hisz hülye az angolhoz is! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
Sámannus
A nagy nyelv csapkodással szíjjle petya is csak a magyar egészségügy hiányát százszorosan tudta meghaladni, ezért kibaszottúl büszke lehet polt petya a tákolmánybírók és a emberi erőforrásokat elherdáló miniszterek együttesen. Eszem faxom megáll ettől a kibaszott nagy ditsőségtől. Leszopikálják Kínát elölről és háturulúl is ám.
Rockxy
a leszdixiát a jófogáson jópézér el lehet adni.
Csizmás Kond
A diszlexia nem csak az angol nyelvre hat...ilyen marhasággal előállni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.