2019 novemberében a Vuhani Virológiai Intézet laborjának három kutatója – a koronavírus betegségéhez, és ezzel együtt a szezonális betegségekéhez hasonló tünetekkel - olyannyira megbetegedett, hogy kórházi ápolásra szorultak – derül ki egy amerikai hírszerzési jelentésből. A jelentésből nem derül ki, hogy mitől lettek betegek, de ha igaz a titkosszolgálati információ, az legalábbis tovább erősíti a gyanút, hogy a koronavírus az intézetből szabadulhatott el. A Vuhani Virológiai Intézet, és annak laborja már a járvány kezdete óta újra és újra előkerül, mint a helyszín, ahonnan a koronavírus-járvány a világra szabadulhatott, nyugtalanító összeesküvés-elméletek sora szövődik az intézet köré. A gyanú alapját az adja, hogy az egyébként rendkívüli biztonsági intézkedések mentén működő laborjukban többek között a koronavírus és más, potenciálisan halálos kimenetelű vírusokat vizsgálnak. Amerika már a járvány kirobbanása óta állítja, hogy a kínai laborból szabadult el a vírus, ezt persze...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szorul a hurok Kína nyaka korul.
Remélem sikerül bebizonyítani hogy a hunyok a covid kirobbanásában, es akkor fizethetik a karteritest az egész világnak.
kereső
Jól "átbaxták" a világot a kinaiak.Orbánék meg ezektől vették a legdrágább semmit érő löttyöt- szakmai megfontolásokból. Hiszen a szakma javasolta. Na de kik a "szakma"???Kik adták e nevüket ehhez??
Yoda69
@kereső: Szijrago. Megmondta, hogy ez jó anyag, miután felszívott egy csíkot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.