Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Londonban megbeszélést folytat brit partnerével, Boris Johnsonnal – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden Brüsszelben.

Orbán Viktor Londonba utazik: pénteken Boris Johnsonnal tárgyal

Orbán Viktor miniszterelnök, Boris Johnson brit, Leo Varadkar ír kormányfő és Angela Merkel német kancellár (b-j) az Európai Unió brüsszeli csúcstalálkozójának első napján, 2019. október 17-én. Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Korábban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán közzétett egy térképet, mely szerint mától négy napon át négy ország öt városában tárgyal Nyugat-Európában, és a programok között Londonban egy miniszterelnöki tárgyalást is feltüntetett.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Gauntlet: Ötleteket gyűjt a HUNXIT-hez.
Giovanni Alba
"Május második felétől tizenkét országból és térségből lehet karanténkötelezettség nélkül Angliába utazni - jelentette be pénteken Grant Shapps brit közlekedési miniszter. A zöld kategóriás országok listájára egyelőre nem került fel Magyarország, amely a sárga, továbbra is karanténkötelezett országok között van."
www.portfolio.hu/global/20210507/lazit-anglia-12-orszagbol-karanten-nelkul-lehet-beutazni-magyarorszag-nincs-a-listan-482220

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.