Egy kissé elszabadultak az indulatok a kötelező maszkviselésről folytatott vita során. 

Összevesztek a kötelező maszkviselésen, egy nő kiverte egy légiutas-kísérő fogait – videóFotó: Lester Duhé WAFB/Facebook

A 24.hu szúrta ki a videót, ami jelenleg az interneten kering, és jól látható rajta, ahogyan egy repülőjárat utasa elkezdi bántalmazni a légiutaskísérőt. A hírek szerint Michelle Manner május 23-án utazott Sacramentóból San Diegóba a Southwest Airlines járatán, amikor hangoskodásre lett figyelmes. Az utas néhány sorral előrébb ült, onnan vette videóra, ahogy egy nő feláll és többször arcon üti a vele vitázó légiutas-kísérőt.

A felvételen egyértelműen látszik, hogy a stewardessnek pillanatokkal később már vérzik az arca – a légiutas-kísérőnek két foga is kiesett az ütésektől.

Az NBC jelentése szerint a vita a kötelező maszkviselés miatt robbant ki. A lapnak megszólalt a felvételt késztő nő, aki elmondta: rettenetes látvány volt a verekedés. Manner szerint a vitás szituációban mindkét fél hibás volt, ugyanis a stewardess is túllépte a hatáskörét, és ordibált az utassal.

Az AP szerint a balhézó turistát, a a 28 éves Vyvianna Quinonezt San Diegóban őrizetbe vették; a légitársaság kitiltotta az utast a járatairól.

Forrás: 24.hu
Fotó: Lester Duhé WAFB/Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Az utas, amikor megvásárolta a jegyét, elfogadta a légitársaság szabályait. Biztos, hogy a maszkviselésre első és második figyelmeztetésnél nem kiabált a stewardess.
Az erőszakos utast remélhetőleg terrorista támadásért ítélik majd el! (...és EZT nem ironikusan mondom!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Málna
Nem tudom, hogyan, de hogy erről is Orbán tehet, az tuti!:-)
Emmersson71
@Málna: Ez a mondatod semmivel sem jobb vagy rosszabb Karácsony "hordhatom a turkálós ingemet?" szövegénél. Ironikus..bár az legalább köthető valamihez :P
Emmersson71
Az utas, amikor megvásárolta a jegyét, elfogadta a légitársaság szabályait. Biztos, hogy a maszkviselésre első és második figyelmeztetésnél nem kiabált a stewardess.
Az erőszakos utast remélhetőleg terrorista támadásért ítélik majd el! (...és EZT nem ironikusan mondom!)
Málna
@Emmersson71: Ezt nem tudod mihez kötni? Tényleg?
Emmersson71
@Málna: Tényleg!
Orbán szokása, hogy konkrét kérdésre oda nem illő választ ad - pl Boldog Karácsonyt!
Ez ellenzéki oldalon nem opció.
Málna
@Emmersson71: Dehát amit én írtam, az nagyon is ideillik. Legfeljebb neked nem jön át. Meglep, azt hittem, ezt azért mindenki érteni fogja, aki itt szokott kommentelni.
Na jó, nem hittem, hogy mindenki...:-)
namihami
@Emmersson71: Több időpont: Nem sajnálod az idődet és fáradságodat? Nőnemű Durbincs.
human
@Málna: senki nem emlegette orbánt csak te.
csagyi
@human: Nagyon fészkelődött az ügyeletes troll,hogy valami bődületes baromsággal ismét magára húzza a figyelmet.Unta már,hogy ma még nem sikerült senkibe belekötnie.
Peller Anikó
@Emmersson71: árnyalja a képet a video készítője, Vyvianna Quinonez az utas - a nevéből ítélve mexikói lehet- az orrától lecsúszott a maszk. A légiutas kisérő kiabált vele, kiment a kapitányhoz is, de amint visszajött folyton kiabált az utassal. Az egész úton durván viselkedett az utasokkal, "She was very unprofessional. Very rude, about the way she handled anything"

35 000 dolcsi óvadékkel elengedték.
Emmersson71
@Peller Anikó: A kutyát sem érdekli az utasok lelkivilága: Maszkot a pofára és KUSS! Igaza volt, rá kell kiabálni, mert ez nem alku tárgya.
Peller Anikó
@Emmersson71: Igazad van, maszkot fel. Ellenben nem okvetlenül kiabálással kell intézni, ezért írtam, hogy a légikisérő hölgy esetleg durván viselkedett "bármit csinált" előzőleg.

Nem voltunk ott, így mértékletesen ítélhetünk, nem tudni mi hozta ki a sodrából az utast vagy a stewardesst. Az viszont teljesen világos, a sérelmeket nem fogkiveréssel kell intézni.

Rossz napjuk volt az biztos.
Emmersson71
@Peller Anikó: Én nem vagyok ilyen megengedő. A repülőn az utasnak kell betartania a szabályokat! KIZÁRT, hogy elsőre hangosan, udvariatlanul szólna egy utaskísérő! Az elképzelhető, hogy az utas reakciója annyira lekezelő (ma már nagyon önérzetes mindenki, ha szolgáltatást vesz igénybe, mert "jogai vannak") volt, hogy elvesztette a fejét a sztyuvi. Ez sem jó, dee érthetőbb, mint az ezt követő verekedés.
Én is emberekkel dolgozom, és volt már olyan helyzet, hogy...inkább nem részletezem :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.