Az intézkedések lényegében minden szárazföldi határátlépést blokkolnak.

Egyre több állampolgár menekült el az országból, amióta Aljakszandr Lukasenka tavaly augusztusban egy elcsalt elnökválasztás után hatalmon maradt, és az utána indult tömeges tiltakozásokat a karhatalom brutálisan leverte.

Fehéroroszország tovább keményít: gyakorlatilag nem lehet majd kiutazni az országból

Fotó: Pixabay

Az új szabályok most megtiltják a fehéroroszok külföldre távozását is, már csak azok mehetnek külföldre, akik igazolni tudják, hogy egy másik országban állandó lakhellyel rendelkeznek – írta meg a 444.hu.

Az országba irányuló és onnan induló légi járatok nagy része a napokban leállt, miután a Ryanair Görögországból Litvániába tartó járatát Minszkben földre parancsolták, hogy egy bombafenyegetés ürügyével letartóztathassák az ellenzéki Raman Prataszevicset.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: Pixabay

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pálinkás Pál: A fidesz nagyjai közt akad, aki előadást tudna tartani Lukasenkának a "vasfüggönyről" kis hazánkban 1989*ig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Emmersson71: Similis simile gaudet! Magyarul: simlis a simlisnek örül!
gina
Ha tehetné az elmebeteg aljas OV ő is megtenné még többet is,, undoritó egy féreg mint aljas barátai, hogy nem tudja valaki végre eltenni lábalól ezt a zsiros disznót??
Néro
Valszeg az o-rossz csapatok viszont beutazhatnak. Bejárási tilalom nem lesz. Ennek is agyára ment a hatalom mint itt a csuti parasztgyereknek.
Clavigo
Nálunk is lesz,,,ha '22- ben a dagadt cigány nyeri a választásokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.