A világ több jól átoltott országában, ahol a kínai Sinopharm-vakcinákkal immunizálták a lakosság legnagyobb részét, úgy döntöttek, hogy egy harmadik oltást is bead fél évvel az első dózis után. Az Egyesült Arab Emírségekben nem verték nagy dobra a lépést, de Bahrein már hivatalos protokollt is kiadott, míg Szerbia új adatai szerint az elölt vírusos oltóanyag rövidebb ideig ad védettséget, mint más típusú vakcinák. Magyarországon főleg azok a csoportok kapták ezt, akiknél pont kétes, hogy megfelelő antitestválaszt váltana ki a Sinopharm, de ettől még nem arról van szó, hogy teljesen hatástalan lenne. Bahrein és az Egyesült Arab Emírségek a két Sinopharm-dózist megkapók esetében előirányzott egy harmadik oltást is, de már nem a kínai készítményből, hanem a Pfizer-BioNTech mRNS-alapú vakcinájából. Az 50 év feletti, elhízott vagy krónikus betegségben szenvedő lakosokat arra ösztönzik, hogy a teljes Sinopharm-oltás után hat hónappal adassanak be maguknak egyet a német-amerikai...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Mik vannak ! Azt a Coca Cola mámorban fetrengők által gyártott nyugati xart ?
Aki Én
Mégiscsak a nyugati vakcina a jó és megbízható, az orbán által propagált, bohóckodva, kamerákkal felturbózott, személyesen fogadott kínaival szemben?
Ez van, ha a személyes hasznuk előrébb való, mint a magyarok biztonsága. Ez önmagában is óriási bukta.
Hogy könnyebben megértsük a súlyát, képzeljük el, mintha ezt Gyurcsány tette volna így. Most mit mondana a fidesz? Biztos nem kussolna annyira, mint a mai ellenzék. Ez folyna mindenhonnan.
Néro
@Aki Én: Már ége a Budapest és dokumentum film készülne a békés tüntiről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.