rdekes útitársa akadt Gyurcsány Ferencnek Brüsszel felé repülve: olvasónk hívta fel a figyelmet egy képre, amelyet egy „erotikus masszőrként" tevékenykedő hölgy osztott meg Instagramján önmagáról és a baloldal nagyvezéréről. Persze a Gyurcsány-Dobrev klán vezetőitől nem idegen, hogy lépten-nyomon fotóztassák magukat bárkivel, most az Origo levelesládájában mégis olyan fotó landolt, amely azért pikáns képzettársításokra alkalmas. A képen Gyurcsány Ferenc DK-elnök, a baloldal vezére látható egy ifjú hölgy társaságában, aki a közös szelfit nem egy „találkoztam Gyurcsánnyal" vagy „Éljen a Böszme! " felirattal publikált közösségi oldalán, hanem mindössze azzal az egyszerű üzenettel, hogy Zsa Brüsszelbe fröccsözni".

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
mindenszo+ durbincs tripla rakás szar
És persze a Propi is aki beengedi ezt a moslékot ide.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Horizont: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ? 50IQ-val ? ki-kit szop le és mikor le térdelve ? kit érdekel ?
Emmersson71
Orbánról nem lehet ilyet közölni, mert rég nem áll fel neki, csak akkor, ha üt :P
durbincs
@Emmersson71: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ? 50IQ-val ? ki-kit szop le és mikor le térdelve ? kit érdekel ?
durbincs
@creativehun: hallotta ? Klárika állítólag kihasználta a tösti erejét ? és alaposan ellátta a baját a maguk ivós Ferijüknek ? mert
már magát is náspángolja ? 50Iq-s
durbincs
@simmering73:buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Bezzeg- Taho ?
durbincs
mint 1 rakás kula ? @kula: megent illatos fahéjas kakaoscsiának képzeli magát ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.