rdekes útitársa akadt Gyurcsány Ferencnek Brüsszel felé repülve: olvasónk hívta fel a figyelmet egy képre, amelyet egy „erotikus masszőrként" tevékenykedő hölgy osztott meg Instagramján önmagáról és a baloldal nagyvezéréről. Persze a Gyurcsány-Dobrev klán vezetőitől nem idegen, hogy lépten-nyomon fotóztassák magukat bárkivel, most az Origo levelesládájában mégis olyan fotó landolt, amely azért pikáns képzettársításokra alkalmas. A képen Gyurcsány Ferenc DK-elnök, a baloldal vezére látható egy ifjú hölgy társaságában, aki a közös szelfit nem egy „találkoztam Gyurcsánnyal" vagy „Éljen a Böszme! " felirattal publikált közösségi oldalán, hanem mindössze azzal az egyszerű üzenettel, hogy Zsa Brüsszelbe fröccsözni".

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@durbincs: ma, 16:46 ☻ Te a gumimaciddal és a marokmarcsáddal' foglalkozzál b+, hülyegyerek! Hol a fotó?! Nem a Lázárjankóval tévesztetted össze, ő még a közpénzt is visszafizette, annyira megütötte a lelkiismerete a szarházit, hogy elszámoljon a magömlésével!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Te miért nem raksz be valamit pl egy okos jó oldal cikkét ?
...és kikezdik...te is mindent kikezdesz ami neked nem tetszik...és én is...mindenki...mert itt azért vagyunk hogy kikezdjünk valamit :)
solidedge
A Fidesz keresztényi, nemzeti kultúra gyöngyszeme. Ehhez már tényleg nagyon aljasnak kell lenni. De hát a Fidesz összegyújtötte hazánk legaljasabbjait. Lásd a cikk íróját.
Csizmás Kond
@Horizont: Szerintem azért mert ma minden üzlet és ez a két lap ilyenolyan cikkei termelik a legtöbb beírást. ezáltal reklámot...
...viszont emlékeztetni szeretnélek, hogy úgy jellemezted nem is olyan régen magad hogy nagyon elfogadó vagy...azóta történt valami ?
Csizmás Kond
@Horizont: A propi eljárása is a mi elvárásaink alapján működik...szerintem...mert ha mi úgy gondoljuk hogy nemkünk mindent szabad akkor ő miért nem gondolhatná ugyanazt. Úgy mocskolunk mást ahogy kedvünk tartja, és ő erre lehetőséget biztosít...
Ha mi próbálnánk változtatni a saját viselkedési módozatunkon, lassan da biztosan az egész fórum megváltozna...mert volt más is ha emlékszel de akkor egységesen mindenkire rászóltunk ha szarakodott és nem akartunk külön pártokhoz oldalakhoz tartozni úgy ha abban olyan egyének voltak akiknek a fő foglakozásuk a hetente névcsere és a másik baszogatása volt.
...szerintem rajtunk múlik...azokon akik régebb itt vannak és nem szeretnék ha a társaságuk felszívódna néhány balfasz miatt.
Nem kell mindenkinek válaszolni és főleg nem kell olyan cikket megnyitani...
Emmersson71
Orbánról nem lehet ilyet közölni, mert rég nem áll fel neki, csak akkor, ha üt :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.