Lekevert egy pofont valaki Emmanuel Macronnak – videóA francia elnököt egy hivatalos látogatáson vágták arcon egy franciaországi településen. 

A felvételen Macron látható, ahogy odasétál egy biztonsági kordonhoz, ami mögött nézelődők állnak. Aztán azt láthatjuk, hogy egy férfi kezet akar nyújtani Macronnak a kordon fölött, majd váratlanul elcsattan a pofon az elnöki arcon.

Valaki azt kiáltja közben, hogy „Le a macronizmussal!” A biztonsági emberek közbeléptek kissé megkésve, végül két férfit tartóztattak le a helyszínen.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: PHILIPPE DESMAZES / POOL / AFP

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
azért a helyeslöknek figyelembe kéne venni,hogy alig van politikus akit ne útálna valaki! tegyük föl,ha viktor kapna egy maflást ,akkor jönne a fideszes vágjuk le a kezét válogatott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: tegnap 18:49...Nagyon érdekesnek találtam ezeket a megjegyzéseidet...és mintha már hallottam volna csak kissé más köpönyegbe burkolva...:)
"Nem unjátok már ezt az Európa fikázást bassza meg??
Európa élt, él és élni fog!!!"
Csizmás Kond
@Horizont: ..tudod te jól...:)
...azt viszont kifejthetnéd hogy mit értesz te európa alatt...mert ha nem a kontinenst hanem annak csak egy részét akkor elképzelem mit értesz ember alatt...vagy még lehetne fokozni...de jobb ha te mondod el.
Csizmás Kond
@Horizont: ...azt az él és élni fogy én legelőször leninről hallottam...vagyis egy szociálkommunista szózat...és gondoltam ha idézted neked nagyon tetszedhet...:)
...te jössz...
Csizmás Kond
@Horizont: Én jól érzem magam itt ahol vagyok, és nem kívánok máshol élni, bárki bárminek is nevezi ezt a helyet. Az hogy ki hova "tartozik" nem kimondottan a lakhelye határozza meg hanem az értelme, műveltsége stb.
Európa egy földrész , amibe beletartozik pl az albán maffia az olasz maffia a nemkivánatos oroszország egy része az átkozott törökök egy része...na meg az imádott kokós hollandok, a sunyi belgák, az erőszakos németek, de ha úgy besszük ahogy te érted akkor ide tartozik a délamerikai franciaguinea, franciapolinézia, újkaledónia, marokkó, algéria de még hosszú a sor..
...szóval akkor te pontosabban melyik európaihoz szeretnél tartozni ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..pontosan erre számítottam...fogalmad sincs,,,,és bele sem gondoltál csak mondtad hogy a nyugat befasza lenne...
Csizmás Kond
@Horizont: Moszkva is európában van ...és szerinted az Orbán egyik preferáltja...és oda is tartozol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.