Lekevert egy pofont valaki Emmanuel Macronnak – videóA francia elnököt egy hivatalos látogatáson vágták arcon egy franciaországi településen. 

A felvételen Macron látható, ahogy odasétál egy biztonsági kordonhoz, ami mögött nézelődők állnak. Aztán azt láthatjuk, hogy egy férfi kezet akar nyújtani Macronnak a kordon fölött, majd váratlanul elcsattan a pofon az elnöki arcon.

Valaki azt kiáltja közben, hogy „Le a macronizmussal!” A biztonsági emberek közbeléptek kissé megkésve, végül két férfit tartóztattak le a helyszínen.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: PHILIPPE DESMAZES / POOL / AFP

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Nagyon rászolgált erre a kis nevelésre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Csizmás Kond: Ja baszki erre nem gondoltam. Persze nem véletlenül írtam! Lehet Erdélyben nem de nekünk anno minden osztályban a falra ez volt írva olyan jó kis mondás ha elvonatkoztatjuk Lenin elvtárstól :DDDD
De azért azzal nem szállhatsz vitába, hogy Európa élt, él és élni fog. És ezerszer inkább szeretnék Európához tartozni mint a kirgizekhez, azeriekhez, kínaiakhoz. Te nem? Ja én orbánhoz sem. Vagy ez bűn???
Csizmás Kond
@Horizont: Én jól érzem magam itt ahol vagyok, és nem kívánok máshol élni, bárki bárminek is nevezi ezt a helyet. Az hogy ki hova "tartozik" nem kimondottan a lakhelye határozza meg hanem az értelme, műveltsége stb.
Európa egy földrész , amibe beletartozik pl az albán maffia az olasz maffia a nemkivánatos oroszország egy része az átkozott törökök egy része...na meg az imádott kokós hollandok, a sunyi belgák, az erőszakos németek, de ha úgy besszük ahogy te érted akkor ide tartozik a délamerikai franciaguinea, franciapolinézia, újkaledónia, marokkó, algéria de még hosszú a sor..
...szóval akkor te pontosabban melyik európaihoz szeretnél tartozni ?
Horizont
@Csizmás Kond: Az, hogy te kit mit hogy raksz be a te dolgot az meg, hogy én hová milyenbe szeretnék lenni meg az enyém.
Csizmás Kond
@Horizont: ..pontosan erre számítottam...fogalmad sincs,,,,és bele sem gondoltál csak mondtad hogy a nyugat befasza lenne...
Horizont
@Csizmás Kond: Nem ezt mondtam baszki. Hanem azt, hogy Európához szeretnék tartozni és nem az orbán által preferált diktátorok országához. Mert neked aztán van fogalmad!!!
Csizmás Kond
@Horizont: Moszkva is európában van ...és szerinted az Orbán egyik preferáltja...és oda is tartozol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.