Lekevert egy pofont valaki Emmanuel Macronnak – videóA francia elnököt egy hivatalos látogatáson vágták arcon egy franciaországi településen. 

A felvételen Macron látható, ahogy odasétál egy biztonsági kordonhoz, ami mögött nézelődők állnak. Aztán azt láthatjuk, hogy egy férfi kezet akar nyújtani Macronnak a kordon fölött, majd váratlanul elcsattan a pofon az elnöki arcon.

Valaki azt kiáltja közben, hogy „Le a macronizmussal!” A biztonsági emberek közbeléptek kissé megkésve, végül két férfit tartóztattak le a helyszínen.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: PHILIPPE DESMAZES / POOL / AFP

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
azért a helyeslöknek figyelembe kéne venni,hogy alig van politikus akit ne útálna valaki! tegyük föl,ha viktor kapna egy maflást ,akkor jönne a fideszes vágjuk le a kezét válogatott!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Csutkányt nem érheti ilyen, mert kerüli a zembereket mint ördög a tömjénfüstöt. Kivéve a statisztákat, azok közé bemerészkedik.
Málna
@lampa laz: Egyre több az elmebeteg az egész világon. Én sem érintkeznék velük semmilyen szinten, ha nem lenne muszáj. Orbán szerencsés, neki nem muszáj.
gina
OV annyira fél még az árnyéktol is, hogy vele ilyen nem történhet, öt nem pofon vágnák hanem elküldenék a másvilágra és ezt tudja,akinek tiszta a lelkiismerete az nem fél, de ez a patkány egy csúszómászó gerinctelen féreg...
csak úgy....
@Shikari: mindenki tudja,hogy te egy seggfej,-nem kell bizonygatnod!
csak úgy....
@Shikari: bocs,csak gyönyörködtem az ökörségeidbe!:) tibim,te egy lepisált lángész! :)
csak úgy....
azért a helyeslöknek figyelembe kéne venni,hogy alig van politikus akit ne útálna valaki! tegyük föl,ha viktor kapna egy maflást ,akkor jönne a fideszes vágjuk le a kezét válogatott!
csak úgy....
@Shikari: nyugi tibi! a te szavaidat nem lehet értelmezgetni! :)
csak úgy....
@Pegero: te viki (egyik) kedvenc prolija? jó neked..
Emmersson71
Milyen gyáva az ilyen ember, aki meglepetésszerűen támad!
(a gond az, hogy akár egy penge is lehetett volna nála! A testőrség nem volt a helyzet magaslatán!)
szegfue
@Shikari: ma 8:00 Tájékoztatlak, hogy az etimológia az a nyelvészet egyik ága, mely a szavak eredetével foglalkozik, de itt nem erről van szó, mert a következő mondatod "A rászolgált nem a megérdemelte szinonímája." Szintén a nyelvészet egyik ága a nyelvtan és itt szerepelnek az adott nyelv helyes használatához a megállapitások, mint pl. a szinonima. Már pedig a rászolgált a megérdemelt szinonimája! Ha nem hiszel nekem, akkor nézz utána!
C_3PO
Őt a kerítés védte! Idegen határ! Tartsák tiszteletben! Csak őszinte volt a tisztelt választópolgár!
szegfue
@Shikari: 13:45 Olvashattad, hogy elsősorban "elvileg" szóltam a témához, mert engem mérgesit, ha idegen szavakat használsz -- mint pl. az etimológia --, amikor ennek van szép magyar megfelelője... Neked, mint "nagymagyarnak" ebben példát kellene mutatni. Aztán meg minek is használsz olyan szavakat, aminek nem tudod a pontos jelentését... talán azt hiszed, hogy ezzel "lealázol" valakit... szóval nekem ez érthetetlen. Tehát "elvileg" igazam van, mert szinonima szavak a rászolgált, megérdemelt kifejezések. Ennyi...
Csizmás Kond
@Horizont: ma.08:01...nem mindenki érdemli meg amire rászolgált...
Csizmás Kond
@Horizont: ...de van aki rászolgálás nélkül is megérdemli...:)
verőce21
Örüljön, hogy nem szúrták nyakon...!
szegfue
@Shikari: 17:20 Ne bomolj már ember!! Te hangoztatod a magyarságodat és akkor nekem akarod bedumálni, hogy egy idegen szó frappánsabban fejezi ki a gondolatodat? Akkor Te "idegenszivü" vagy nem magyar.
verőce21
@Horizont: Nem, de mint Európa egyik tönkretevője rászolgált volna...

Legalább a többi lipsi, európa elárulója - bevándorlás szorgalmazó, európai eladósítása Soros bankoknak -, lakájpolitikus észbekapna.
csak úgy....
@verőce21: európa tönkretevöje a vétó -tétó viktor,kit hol nyugatról -hol keletröl süt a nap! :) szerencsére az ö napja is leáldozóban,ezt csak a bugyuta hívei nem veszik észre...
csak úgy....
@Horizont: akinek viktor elvette az eszét az sosem kapja vissza,-@verőce21: is így járt ! béke a tallini putrira...,miröl oly szívesen hazudozott..
verőce21
A GDP-robbantó muszlim fekák beözönlésének elősegítése és Európa eladósítása Soros bankoknak, jogosan váltotta ki a tüntetők haragját.
csak úgy....
@verőce21: tudod,- ha egy óvodás azzal dicsekszik az oviban,hogy neki van a leg szebb és leg okosabb apukákája a világon az ok! amit ti viktorral müveltek és az állítólagos tehetségével,képességeivel az szintén óvodás ..
verőce21
Az ellenzék gyűlölet karmesterei a hazugságokon dolgoznak, hogyan magyarázzák majd az eredményt.
csak úgy....
@verőce21: "Örüljön, hogy nem szúrták nyakon...! "(vergödszke)
és te tetü,-még te beszélsz ellenzéki gyülölet karmesterekröl? :)
inkább nem jellemezlek tovább,- süllyedj el magadtól te 0/nix senki..
Duke Nukem
"Fegyvereket és Hitler Mein kampf nevű antiszemita könyvének egy példányára is rábukkantak a nyomozók, miután házkutatást tartottak annál a két férfinél, akiket azután vettek őrizetbe, hogy megpofozták Emmanuel Macron francia elnököt egy hivatalos látogatás során - írja francia sajtójelentésekre hivatkozva a BBC."

Jellemző. Ezekre. Valószínűleg ezek is nagyon keresztények.
Túl sok a nagyon keresztény a szélsőjobbosok között. Ez is biztos sokat "segít" a kereszténység megítélésében világszerte.
Csizmás Kond
@Horizont: tegnap 18:49...Nagyon érdekesnek találtam ezeket a megjegyzéseidet...és mintha már hallottam volna csak kissé más köpönyegbe burkolva...:)
"Nem unjátok már ezt az Európa fikázást bassza meg??
Európa élt, él és élni fog!!!"
Csizmás Kond
@Horizont: ..tudod te jól...:)
...azt viszont kifejthetnéd hogy mit értesz te európa alatt...mert ha nem a kontinenst hanem annak csak egy részét akkor elképzelem mit értesz ember alatt...vagy még lehetne fokozni...de jobb ha te mondod el.
Csizmás Kond
@Horizont: ...azt az él és élni fogy én legelőször leninről hallottam...vagyis egy szociálkommunista szózat...és gondoltam ha idézted neked nagyon tetszedhet...:)
...te jössz...
Csizmás Kond
@Horizont: Én jól érzem magam itt ahol vagyok, és nem kívánok máshol élni, bárki bárminek is nevezi ezt a helyet. Az hogy ki hova "tartozik" nem kimondottan a lakhelye határozza meg hanem az értelme, műveltsége stb.
Európa egy földrész , amibe beletartozik pl az albán maffia az olasz maffia a nemkivánatos oroszország egy része az átkozott törökök egy része...na meg az imádott kokós hollandok, a sunyi belgák, az erőszakos németek, de ha úgy besszük ahogy te érted akkor ide tartozik a délamerikai franciaguinea, franciapolinézia, újkaledónia, marokkó, algéria de még hosszú a sor..
...szóval akkor te pontosabban melyik európaihoz szeretnél tartozni ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..pontosan erre számítottam...fogalmad sincs,,,,és bele sem gondoltál csak mondtad hogy a nyugat befasza lenne...
Csizmás Kond
@Horizont: Moszkva is európában van ...és szerinted az Orbán egyik preferáltja...és oda is tartozol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.