Alapos vizsgálatra van szükség.

Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen szerint szükséges alapos, mindenre kiterjedő vizsgálatot folytatni arról, honnan származik a világjárványt okozó koronavírus, és a vizsgálatban Kínának is együtt kell működnie.

Az Európai Bizottság elnöke szerint ki kell vizsgálni, honnan származott a koronavírus

Fotó: Francisco Seco / POOL / AFP

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) januárban és februárban lefolytatott vizsgálatát múlt hónapban az Egyesült Államok elégtelennek és következetlennek nevezte, és átlátható, bizonyítékokon alapuló eljárást kért, melyben Kína is részt vesz.

"Azoknak, akik a vizsgálatot végzik, teljes hozzáférést kell kapniuk mindenhez, ami csak szükséges lehet a világjárvány eredetének megtalálásához” – mondta Ursula von der Leyen egy brüsszeli sajtótájékoztatón, melyet a G7-csúcs előtt tartottak.

Joe Biden amerikai elnök további vizsgálatokat kért a hírszerzés vezetőitől, hogy kiderüljön, állatról terjedt-e emberre a koronavírus, vagy pedig egy laborban történt véletlen fertőzés indította be a világjárványt. Kína szerint a laborelmélet vizsgálatával az USA „politikai manipulációt folytat, és megpróbálja áttolni a felelősséget”.

Forrás: 444.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
na, csak nem fel teccettek ébredni? oszt ha véletlenül az a sok alkalmatlan kideríti, hogy a vírus made in china, akkor mi van? biztosan beperlik Kínát...
...azok meg ijedtükben nem is tudják hova szarjanak..
Csizmás Kond
Nekem az a meggyőződésem, hogy amerikának a keze benne van...akár a tornyok esetében. Trump megragadott minden alkalmat, hogy kínának ártson ...és íme az eredmény...mert néhány mágnás piaci elképzelése többet ért bármennyi emberéletnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.