Egy ideje aggodalomra ad okot a kriptabányászattal foglalkozó számítógép-monstrumok ökológiai lábnyoma. Ezen javítandó, egy brit üzletember, Josh Riddet most formabontó módon állítja elő a meggazdagodáshoz szükséges feltételeket. 

Korszakalkotó ötlet: már állati ürülékkel is lehet bitcoint bányászni

Forrás: 123rf.com 

Riddet úr a pénztermeléshez használt nagy energiaigényű gépeket tehéntrágyából nyert elektromos árammal működteti. Cége – az Easy Crypto Hunter – már 5 millió font globális értékesítési megrendelést vállalt – írja a Blikk.hu

A mindössze 70 cm x 35 cm x 40 cm méretű gépeket úgy tervezték, hogy más digitális pénznemek bányászatára is alkalmasak legyenek, mint a Ravencoin és az Ethereum, illetve az energiatakarékosság is fő szempont volt. A cég bányászati ​​felszerelései eddig átlagosan körülbelül 30 000 font éves nyereséget termeltek egy hároméves periódus alatt, és e nyereség nagy részét 2021-ben tették közzé, amikor a digitális pénznemek elnyerték az intézményi elfogadottságot. Josh – aki tavaly a küldöttek között volt egy kriptográfiai EU-csúcstalálkozón – azt mondja, hogy a vállalat hatalmas növekedést ért el az Egyesült Királyság mezőgazdasági szektorában.

Forrás: Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.