Valódi Demokrata Párt néven új formációt alapítanak a III. kerület volt DK-s politikusai – adta hírül A Kerület című lap, amely információi alapján Hazai Iván András, Óbuda-Békásmegyer volt alpolgármestere a képviselő-testület egészségügyi bizottságának korábbi elnökével, Rózsa László Péterrel lép szövetségre azt követően, hogy január végén egyszerre léptek ki a Gyurcsány-pártból. A két DK-s politikus akkor személyes okokkal indokolta távozását. Később azonban Hazai mesélt, pontosan miért lépett ki posztjából. Hazai Iván András, a volt alpolgármester kijelentette: a Demokratikus Koalíció mára már nem az a demokratikus párt, amelyet egykor képviselt.

(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Gondolom durbincs megkapta a napidíjat, hogy kitette. Hazai et Co. pedig a fizut a Fidesztől, hogy pártot alapítanak.
Sámannus
Mindegy is a szarkupac az szarkupac a lófitymamocsok is ahhoz húz.
durbincs
@Sámannus: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ?ki-kit szop le és mikor le térdelve ? kit érdekel ?
durbincs
@creativehun: hallotta ? Klárika állítólag kihasználta a tösti erejét ? és alaposan ellátta a baját a maguk ivós Ferijüknek ? mert
már magát is náspángolja ? 50Iq-s
durbincs
@simmering73:buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Bezzeg- Taho ?
durbincs
@Sámannus: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ?ki-kit szop le és mikor le térdelve ? kit érdekel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.