Valódi Demokrata Párt néven új formációt alapítanak a III. kerület volt DK-s politikusai – adta hírül A Kerület című lap, amely információi alapján Hazai Iván András, Óbuda-Békásmegyer volt alpolgármestere a képviselő-testület egészségügyi bizottságának korábbi elnökével, Rózsa László Péterrel lép szövetségre azt követően, hogy január végén egyszerre léptek ki a Gyurcsány-pártból. A két DK-s politikus akkor személyes okokkal indokolta távozását. Később azonban Hazai mesélt, pontosan miért lépett ki posztjából. Hazai Iván András, a volt alpolgármester kijelentette: a Demokratikus Koalíció mára már nem az a demokratikus párt, amelyet egykor képviselt.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Gondolom durbincs megkapta a napidíjat, hogy kitette. Hazai et Co. pedig a fizut a Fidesztől, hogy pártot alapítanak.
Sámannus
Mindegy is a szarkupac az szarkupac a lófitymamocsok is ahhoz húz.
simmering73
A lakosság 20%-nak agysorvadása van (RTL Híradó). Ez pontosan kiadja a nyáj létszámát. 2 millió fidesztudatú bírka van az országban. Beeee.
szaboria1
Durbincs unatkozik és a lerágott csontját szopogatja újra. Több mint egy hónapos cikkel jön elő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.