A G7-csúcs résztvevői a szombati munkanapon támogatták Joe Biden amerikai elnök arra irányuló kezdeményezését, hogy a csoport átlátható infrastrukturális beruházási egyezményeket kössön alacsony és közepes jövedelmű országokkal.

Forrás: kitekinto.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne már??? kínai finanszírozási modell???
RonaGyuri
@RonaGyuri: Túl a kormánynak benyaló megfogalmazáson

Nem csak ártunk és qurmányunk, de a derék matyar média is fanyalgóra vette a fugurát

Mint ismert, nagy napjai vannak Cornish pasty hazájának.

www.instagram.com/p/CP_YKoasWlr/?utm_source=ig_embed

Majd 2 éves szünet után – most hagyjuk a konkrét személyeket; a nagyvilágban a pozícióik játszanak - Boris Johnson Carbis Bay, Cornwall-ban látta vendégül az un. G7-eseket.
A megbeszélés egyik fontos témája, hogy Joe Biden amerikai elnök kezdeményezésére megvizsgálják annak lehetőségét, hogy a csoport magas színvonalú, átlátható infrastrukturális beruházási egyezményeket kössön alacsony és közepes jövedelmű országokkal a koronavírus-járvány utáni helyreállításban való segítség jegyében.
A derék matyar média – igazodván ártunk és qurmányunk véleményéhez - úgy fogalmazott, hogy „Az amerikai kormány nem titkoltan az ugyanezekben az országokban folyó kínai beruházási programok alternatívájaként terjesztette elő ezt a kezdeményezést”!
Ami már így is elgondolkodtató, de az igazi gyöngyszem (naná a derék MTI tollából): „Próbálnak ellenszert keresni Kína finanszírozási modelljére”!
Nos ami azt illeti – mi magyarok aztán igazán tudhatjuk -:
mindenek előtt nekik köszönhetjük a válságot,
aztán nagyon igyekeztek egy nagycsomó gagyi elsózásában,
nem is beszélve a korrupt rezsimek nyújtott lopási lehetőségek segítésére,
de az igazi unicum, hogy mindezt tetézik – ráadásul a válságtól függetlenül – az általunk sajnálatosan jól ismert finanszírozási modellel. Lásd belgrádi vasút, vagy a Fudan egyetem!
Hitelt nyújtanak – meglehetősen durva feltételek mellett – olyan beruházásokra, amikre valójában nekik van szükségük!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.