A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tayyip Erdogan török államfővel tárgyal Brüsszelben 2021. június 13-án.

Orbán Erdogannal tárgyalt Brüsszelben

A megbeszélésen, amelyen részt vett Szijjártó Peter magyar, valamint Mevlut Cavusoglu török külügyminiszter is, a kétoldalú katonai és védelmi ipari együttműködésről, valamint a gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok erősítéséről volt szó – tájékoztatott a sajtófőnök.

Orbán Erdogannal tárgyalt Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök Recep Tajjip Erdogan török államfővel tárgyalt Brüsszelben, a NATO hétfői csúcstalálkozójának előestéjén – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap.

Orbán Erdogannal tárgyalt Brüsszelben

Fotók: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A keresztényüldözésről nem esett szó? Vagy az csak itthon sarkalatos téma? Meg a kisebbség üldözésről?
A demokráciáról biztos nem, mert az se itt, se ott nincs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Pipás: Mert te azt tudod, hogy az amfiteátrumokban egymással... és az oroszlánokkal harcoló gladiátorok 90%-a adósrabszolga volt?
nemkati
@Horizont: @Nessy: Az a baj, hogy amíg normál esetben egy pasinak derékig ér a nadrágja, addig ennek a hájasnak a hatalmas hasa alatt véget ér a nadrág, és ezért látszik ki az inge a zakó alól. De igen, a zakó is lehetne kevésbé szűk, és akkor eltakarná meddig ér a nadrágja. Mikor leül, mindig kigombolja, a hasa meg ráfolyik az izé
re
Pipás
@verőce21: Azt tudtad, hogy mi jár a történelemhamisítóknak?
verőce21
@Pipás: Ha az adósrabszolgák miatt érted, akkor nagyon tévedsz. Nagyon jól kifejezte, hogy a fizetésképtelen adósokkal mindent meg lehet tenni!

Ezt a középkorban adósok börtönére változtatták, mára pedig bevezették az "öncsőd" intézményét, amely már korlátlan felelőtlenségre ingerli az embereket.
Nulla felelősség, élni bele a világba, "mert az jár neked"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.