Michael Roth szerint a kedden elfogadott törvény ellentétes a közös európai értékekkel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Nyírfa: föleg most,hogy a portugálok fényeskedtek a nemzethy fociakadémiákon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@csak úgy...: 00.10-re: Nezd, a fidesz fanok tulnyomoresze hatranyos helyzetu roma, meg agyilag mar zokni idos ember. (Persze, ezek kozul sem mindenki, ugyhogy tisztelet a kivetelnek). De melyikuk emelne fel a hangjat? Es foleg minek?
Egy biztos, mara megmarad CSAK a szuloknek a feladat, hogy normalisan felvilagositsak a gyermekeiket a "massagrol" ES a pedofiliarol: egyebkent mint lanyos anyuka, annakidejen mar jo idoben elmondtuk a gyerekunknek a "cukros bacsik"-rol szolo intelmeinket, - nem is volt ebbol gond.
Es a tobbirol is elbeszelgettunk meg boven a 18 eves koruk elott.
Amit a fidesz muvel ezen a teren IS, - az elkepeszto, es a melysotet kozepkort idezi - de nagyon egybehangzik a hitlerista-horthysta propagandaval is, amikor zsidot, ciganyt, homoszexualisokat egy kalap ala veve irtottak. hitler sohasem tudott tullepni a sajat felresikerult egy golyojan, igy a szexualitas is helyet kapott a "politikajaban"
csak úgy....
@karma1: te az elsö két sorod komolyan gondolod vagy a sokadik sörod beszél belöled?
karma1
@csak úgy...: En meg nem bantottalak teged, de most azert megteszem: szakadj le rolam, ha lehet, mert valami tutira bekattant a fejedben. Delelott 11 ora van nalam, ami nem kifejezetten sorozos idoszaka a napnak, de alkoholt egyebkent sem iszom, a sornek meg a szagat is utalom.
De mintha te bekapkodtal volna egypar tudatmodositot, mert ez nem te vagy...
A tovabbiakban kimelj meg a hulyesegeidtol - en is azt teszem majd
csak úgy....
@karma1: "Nezd, a fidesz fanok tulnyomoresze hatranyos helyzetu roma, meg agyilag mar zokni idos ember. (" mielött kiakadsz ,én csak erre kérdeztem rá..,persze nem is fontos.
csak úgy....
@csak úgy...: -persze fontos,hogy ne megint egy mindenkit lenézö kormány uralkodjon ...
karma1
@csak úgy...: Ez nem lenezes, Aranyom, hanem kurvanagy TENY! Attol, hogy nekem sem tetszik ez a fajta megkulonboztetes, plane nem tetszik az, hogy megbelyegezzuk akar az ehezo romakat, akar az ehezo kisnyugdijasokat, azert lassuk be, hogy az eredmenyt tekintve mindegy.
Amikor egy ferfi igenybe veszi egy prostitualt szolgaltatasait, tutira nem fogja megkerdezni tole, hogy ezt most kenyszerultsegbol csinalja, amit csinal, mert nincs mit ennie, vagy azert csinalja, mert imad kefelni - az eredmeny ugyanaz: a ferfi igenybeveszi a szolgaltatast, es FIZET.
A fidesz-szavazotol se kerdezed, hogy azert szavaz-e a fideszre, mert estenkent a falon fuggo orban kep alatt mondja el az esti imajat, vagy azert, mert kap 5 kilo rohadt krumplit, - a vegeredmeny a lenyeg: mindket tipus orbanra es a fideszre fog szavazni!
Na ez a siralmas!
Egyebkent igazad van: nem szabad meg egyszer megengedni, hogy megoszto, rasszistam homofob es egyeb fobias kormany kerulhessen megegyszer az orszag elere!
Tokeletesen latod - de a pillanatnyi valosag a magyarok melyseges megosztasa, szinte athidalhatatlan szakadekkal, es azzal, hogy meg mindig nagyon nagy a barmilyen okbol a fideszre szavazok tabora...
Hidd el, en is tudom, hogy nincs ez jol - de ez most a mocskos igazsag...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.