Több tucat készenlétis rendőr veszi körbe a Sándor-palotát.„A szeretet erősebb a gyűlöletnél – mutassuk meg Áder Jánosnak is!” elnevezésű újabb demonstrációt a Háttér Társaság és az Amnesty A szervezők a tüntetés előtt azt kérték, hogy akik tehetik, írják meg saját történetüket arról, „amikor előbújtál, vagy feltétel nélkül számíthattál a támogató személyekre az életedben: az osztályfőnöködre, a magyartanárodra, anyukádra, a nagybátyádra, vagy akár a tesódra”, hogy írják meg, mit jelentett nekik ezeknek a szeretteiknek vagy számukra fontos embereknek a támogatása, a kiállása a levél írójáért. Olyan beszámolókat is vártak, hogy volt-e pedagógus, pszichológus vagy segítő szakember, aki segített önmaguk elfogadásában, volt-e olyan iskolai beszélgetés, ahol hiteles információkat lehetett kapni LMBTQI-emberekről, van-e olyan LMBTQI-családtag, ismerős, barát, akit támogatnak, és ha igen, miért és hogyan.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
durbincs...durbincs...ejnye...ejnye...azt tudtam, hogy nem vagy százas, de hogy buzi is vagy, az csak most derült ki...
vacsi
"mutassuk meg Áder Jánosnak is!"

Mit akarnak megmutatni Ádernak? Csak nem?...
NKF
Nem értem,honnan a picsából jött ez a sok buznyák!Mindegyiket az apjuk szarta a vliágra?
NKF
Ja,elfelejtettem!Rohadjon meg minden ilyen erőszakos buzi!Régen legalább kussoltak!
csak úgy....
@NKF: ezt most hirtelen a fidesz szarta rátok,hogy ne figyeljetek másra! nagyon okosan csinálják,- buzikkal "altatják" a bunkókat és ahogy elnézem sikerül is nekik ! :)
simmering73
@durbincs: Te is ott vegődtél köcsögény, szivárványos bugyiban?
vacsi
@durbincs: Nem tudnád magyarul is leírni? Én ugyanis magyar vagyok, és ez itt Magyarország! Természetesen nem kell velem egyetértened, de nem értem, miről írsz.
Néro
Kifulladtak: Húsz homoszexuális vergődik a Sándor-palotánál

Akkor olyanok mint a partra vetett hal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.