A spanyol VOX párt vezetője, Santiago Abascal bírálta a BLM-hez köthető térdmozdulatot az EB-n, és azt kérte, hogy a spanyol labdarúgó-válogatott ne tegye ezt. A spanyolok hétfői, Svédország elleni nyitómérkőzése előtt Abascal a következőket írta a Twitteren: "A rasszizmus elleni gesztusnak álcázva egyesek eltökéltek, hogy térdre kényszerítsék a nemzeteket. Ezt látjuk a sportban is". Hozzátette: Spanyolország nem térdelhet le azok előtt, akik sértegetik a történelmünket és egy olyan nemzet örökségét, amely soha nem nézte a bőr színét" - majd egy feliratos montázzsal megtoldotta azt: "Spanyolország nem térdel le". A spanyol válogatott végül nem volt hajlandó letérdelni a Svédország elleni - null-nullás döntetlennel végződő - mérkőzés előtt, és Svédország sem térdelt le.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@durbincs: Válaszolj, ha Szájer ribanca vagy!
Néro
Hozzátette: Spanyolország nem térdelhet le azok előtt, akik sértegetik a történelmünket és egy olyan nemzet örökségét, amely soha nem nézte a bőr színét" -
Mond haver és a katalánokkal mi újság ? No meg a Baszkok -kal. Nem sértés csak kérdés ha már annyira odavagy magadért. Egyébként egy ilyenért mint te valszeg senki még csak egy fejbiccentést se tenne.
Emmersson71
@durbincs: Tehát Szájer ribanca vagy :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.