Bár Magyarországon nem nagyon beszél róla senki, Pozsonyban kifejezetten aggódnak a keddi Eb-meccs járványügyi következményei miatt.

Fellobbanhat a járvány a teltházas portugál meccs miatt az aggódó szlovákok szerint

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A szlovák egészségügyi minisztérium azt kéri, jelentkezzen, aki kint volt a Puskásban, még ingyenes PCR-tesztet is adnak – írja a Telex.

Portugáliában az elmúlt napokban aggasztóan megugrott a fertőzésszám, éppen akkor, amikor több százan jöttek Budapestre, hogy a maszk nélküli telt házas meccsen szurkoljanak.

A szlovák egészségügyi minisztérium attól tart, hogy

a keddi magyar–portugál Eb-meccs bedurranthatja a koronavírus indiai (hivatalos nevén delta) variánsának elterjedését a régióban,

többek között Szlovákiában is. Magyarországról nem is beszélve.

A szlovák minisztérium arra figyelmeztet, hogy ugyan Magyarországon most jó a helyzet járványszempontból, de

Portugáliában emelkedik a fertőzésszám.

A portugáloknál ráadásul egyre több az új megbetegedések között a fertőzőképesebb indiai variáns, ami miatt egyre több ország beszél arról, hogy közeleg a negyedik hullám.

A pozsonyi Sme arról ír, hogy a budapesti focimeccs egy új járványgóc lehet, hiszen sok portugál szurkoló érkezett a meccsre, a zsúfolásig telt stadionban (az Eb-helyszínek közül egyedül a magyar kormány vállalta a telt házat) pedig szinte mindenki maszk nélkül szurkolt.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szóltunk...
De az orbáni bevétel és a ""teltházas "" révén remélt (remélt!!!) presztízsnövekedés a józan ész összes intelmét felülíratta ezzel a marhával .
A jelek szerint a ""tótoknak"" több eszük van!
.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: Azt "világszinvonalat" légy szives tedd idézőjelbe, mert még vannak itt néhányan, akik komolyan veszik.
Eladott Ország
Nem gond, mert a bűnöző román cigány a kínai vakcinában bízik a legjobban, olyannyira, hogy még gyártani is fogjuk. Majd jó lesz Ázsiába és Afrikába. Önnek is joga van tudni. A kisújszállási asszonyság vakcinájánál már a kínai vakcina is jobb!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/141436898_1713551758822747_1496358745526379454_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Yduu9wy4gzYAX-6yrh2&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=31e93356c3b3ef94faea826805c3ce73&oe=60D111DC
Néro
Nem kell aggódni a Maó könnye megvéd mindenkit minden vírustól. Meg különben is mi bajotok Nagy Orr Bán Világelsőként tudja kezelni a járványt. 30.000 halottal. Ez nektek nem elég biztosíték ? Úgyhogy ne támadjatok mert toppant egyet csutiland Nagy Bán-ja aztán megnézhetitek magatokat meg még az a-Laposába is beleír , hogy még gránitszilárdabb legyen.
vitriol
A szlovákoknak igazuk van, a stadion valóban egy fertőzés-góc, ezt most orbán szabadította ki a palackból, nem biztos, hogy megköszönik neki.
verőce21
Jön a Puskásból indolt járvány is...? :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.