A soha nem látott erőszak, a bandaháborúk és a halálos lövöldözések rekordmértékű növekedése miatt a hadsereget vetnék be Svédországban, hogy felszámolják a migránshátterű bandaháborúkat. Több jelentést is kiadott a Svéd Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (Bra) az elmúlt időszakban, melyek az erőszak, a halálos lövöldözések és a bandaháborúk ijesztő mértékű növekedését mutatják Svédországban. A Bra áprilisi jelentése szerint a 2020-as év volt a legerőszakosabb év Svédország történetében. A jelentésből kiderült, hogy Svédországban tavaly történt az elmúlt 18 év legtöbb gyilkossága és gondatlanságból elkövetett emberölése. A jelentés szerint a bűncselekmények számának növekedése betudható a koronavírus okozta gazdasági nehézségeknek, és a növekvő munkanélküliségnek.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
cseppet sem sajnálom őket...beengedték Afrikából a primitív parazitákat...így jártak...
jesz
nem baj...a svédek majd megtudják mi is az engedékenység eredménye...

Bevethetik az impotens hadsereget tele érzékenyített katonával, a migránsok átvették az ország irányítását...már húsz évvel ezelőtt is kezelhetetlenek voltak a közelkeleti bevándorlók, de most az afrikaiak rátesznek egy lapáttal...

Svédország elesett...
Csizmás Kond
...ezt kimondottan jó hallani...csak azt nem értem hogy most a szargentinik miért nem ugatnak ?
csipetke
A hír forrása:-a magyar kormányhoz közeli hírügynökség-azaz,a habony -művek. Ennyike..(by dajcstompi)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.