Öt amerikai elnöknek volt dolga Vlagyimir Putyinnal, aki több mint húsz éve áll Oroszország élén, és ahogy az idő halad már biztosnak mondható, hogy ezt az orosz medvét már nem fogják megszelídíteni. A cél az lenne, hogy ne a kínai sárkánnyal együtt pityeregjenek történelmi sérelmeiken.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A medve egy dolog,

de elgondolkodtató a dagadt erőszakos kismalac vonatkozásában

Miközben népünk szemefénye az orbáni Európa kényszeres agyréméről szónokol a világ eléggé el van foglalva az új amcsi elnökkel. Aki kap szépen hideget és meleget a Putyin találkozó ürügyén.

„Biden’s aim to coax Putin into a less dangerous stance is more difficult than it sounds” - írta Edward Luce „Biden politely reads riot act to Putin” című cikkében a ft.com-on.
Tegyük hozzá, hogy a szépszámú kritikusa már azért is bírálta, mert leült tárgyalni orosz kollégájával.
Zbigniew Brzezinski korábbi amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó érdekes dolgoz fogalmazott meg: „Oroszország mint Kínához hasonlóan illiberális állam az ázsiai óriás kisebb partnereként lép színre”, sőt bizonyos fajta szövetségesek „a sértettek szövetségének (allianc of the aggrieved) nevezte ez a kapcsolatot, amelyben két olyan állam vesz részt, amely úgy érzi történelmi sérelmek érték”!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.