Trill Zsolt, a Nemzeti Színház vezető színésze beszél a külhoni létről, a 2006-os rendőrterrorról, a fenyegetésekről és Vidnyánszky Attiláról is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Megy a hithű agyatlanok etetése.. hányadék origo.
simmering73
Már el kellett volna pusztulnod, gyökér.
Emmersson71
Trill Zsolt!

Már a film címe egyfajta provokáció. Ha csupán annyi volna, hogy "2006 őszén...", akkor is tudnánk, miről és kiről szól a film!
Azt mondod, hogy már eleve lehúzzák a filmet, mert a jobb oldal készíti, miért nem azután kritizálják, miután megnézték. Majd hozzáteszed, hogy bezzeg, ha bal oldali ember csinálna egy ilyen mozit, akkor az biztosan zseniális volna látatlanban is.
Tehát, a jobb oldal készít ilyen címmel filmet és azt mondod, hogy előre hangulatot gerjeszt a bal oldal. Közben a bal oldal nem készít semmilyen filmet - ergo: nincsen miről még előre sem megmondanod, milyen -, de te már beszólsz, hogy biztosan feldicsérnék a saját filmjüket (amiről szó sincsen, nem létezik, nincsen még (munka)címe sem...MERT NINCS, bazmeg!).

Látszik, hogy a Szovjetunióban születettél, most meg betagozódtál a NER-be :P
solidedge
A 2006-os rendőrterrorról: "A demonstrációk biztosításában részt vevő rendőrök közül az ORFK adatai szerint összesen 399 fő – ebből az MTV-székház ostromakor 216 fő – szenvedett sérülést, közülük 352 fő könnyen, 47 pedig súlyosan sérült. 34 rendőr került kórházba, a munkavégzés alóli felmentések száma pedig október 31-ig 4156 nap volt. A súlyos sérülések körében kopo-nyatörés, kéz- és lábtörések, lapockatörés, súlyos ízületi rándulás, halláskárosodás, égési sérülés szerepel, míg a könnyű sérülések között említendők a mellkas-, törzs- és végtagzú-zódások, a könnygáz okozta ártalmak, agyrázkódás."
karma1
@Clavigo: Ne tudd meg, kicsoda! A Szovjetunioban szuletett! Mondd ez Neked valamit? Ja es a magyar Nemzeti Szinhaz oszlopos tagja, Jaszai Mari dijas, Bubik Istvan dijas, meg van meg par dija,... Oh szegeny, ugy sajnalom ot! A kis faxomat fog ez meghalni, ha Gyurcsany jut hatalomra, hiszen csak egy szinesz! Elfelejtettek neki szolni, hogy az origo nevu szennylapnak nem muszaj a martir szerepeben pozolni!? Ilyen fityfaszokkal van tele a MAGYAR szinjatszas! Szegyen!
surdilloFUJT
@Emmersson71: Ki ez a vidnyányszki kedvenc migráncs senkiházi szopógép???
kereső
Ott volt? Kezet emelt magyar rendőrre? Börtönbe vele!

Nem kéne megvárni, amig "Gyurcsány" hatalomra kerül- haza kéne menni a nagy SzU-ba, élje ott az életét!
surdilloFUJT
@solidedge: ...ÉS EZ A MOCSKOS,ALJAS MAFFIAKORMÁNY A CSUTIMAFFIAVEZÉR UTASÍTÁSÁRA A CSŐCSELÉKET MENTETTE FEL!!!EZ NEM ÉVÜLHET EL EZ ÁLLAMCSINY KISÉRLET VOLT orbán utasítására az aljas szinjátszó vona és focicsőcelékkel!!!AZ ÚJ KORMÁNYNAK ÚJRA KELL EZT ÉS SOK MÁS PUCCSKISÉRLETET TÁRGYALNI ÉS PÉLDÁS BÜNTETÉSEKET KISZABNI A FELBUJTÓKRA IS!!!
csak úgy....
ez a trill egy drámai színész vagy csak egy hálás tragikomika?
namihami
De ugye nem lesz a Nemzeti Szinház saját halottja?
És Ukrajnában még a temetés is olcsóbb. Legfeljebb közösbe teszik a Putyin áldozataival.
Néro
@sgl: Na akkor még egy megélhetési migráncs.
Nyírfa
A határon túlról jönnek intelligensebb emberek is, vagy nekünk csak a sallang jut?
gina
Jaj de jó minden fideszes elpusztul, na végre kapunk levegőt ettől a szennytől

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.