A címben említett mondatot - mely így hangzott: mi a demokráciák demokráciáját akarjuk - a kontinens egyik legnagyobb demokratája, Orbán Viktor mondta a magyar függetlenség napján, június 19-én (az 1991 -es szovjet csapatkivonásra emlékezve). Miniszterelnökünk, aki egyébként más, hasonlóan nagy…

Forrás: westasia.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
West Asia kórképe a veszett Ázsiáról! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Azért nekem lenne két megjegyzésem

HVG360: „Karácsony kontra Jakab: az ifjú Medgyessynek vagy a modern Tiborcnak vagy nagyobb esélye Orbán ellen?”

Nem, nem a címben olvasható marhaságokra célzok, mert azok annyira idétlenek, hogy tényleg nem is érdemes foglalkozni velük.
A fizetős HVG a fenti címen elmélkedik a két toronymagasan a legnépszerűbb lehetséges ellenzéki miniszterelnök-jelölt esélyeit fontolgatva.
Az elemzés két momentuma elgondolkodtatott:
Egyfelől az, hogy „Milyen politikusra vágynak a választók? Kit fogadna el jobban Brüsszel? És kinek örülne Orbán Viktor?”. Természetesen az utolsó igazán elgondolkodtató. Bár az igazat megvallva örülni egyiknek sincs sok oka, de ennél sokkal fontosabb, hogy: kit érdekel???
Másfelől; „Jakab jó szónok, a parlamenti pengeváltásokban alig marad le Orbán Viktortól” – írja, ami lássuk be ritka nagy marhaság. A parlamenti pengeváltásokban Orbán már nagyon régen egy nagy nulla, ami pedig a távoli múltat (90-es évek első fele) illeti nos Jakab attól tényleg messze van.
Végezetül meg kell kérdezzem, hogy ha és amennyiben Orbánék a „körúton belüli liberálisok”-ként apostrófáltak kapcsán is törvény-alkotnak egy jóízűt, akkor is hasznosnak véli (ne felejtsük: társadalmi igény az van rá), így támogatni fogja???
RonaGyuri
@RonaGyuri: Jogos a feltételes mód, de nem azért

„Rogán-közeli cég lehet a befutó Fekete-Győr szerint”

Igen Toncsiék legújabb agyréme az un. Autópályakoncesszió, a téma. Hic & nunc magával az ötlettel nem foglalkozom, pedig okom és jogom lenne rá, lévén okkal (szakmai tevékenységem részeként) a téma egyik legrégebbi szakértőjének számítok.
Azonban most csak a lehetséges nyertesekről van szó. Az atv.hu értesülése szerint ellenzéki politikusok, köztük kiemelten Fekete-Győr úgy tudják, hogy: „Egy Rogán-közeli cég kapja majd meg a gyorsforgalmi úthálózat kezelését”.
Nos a dolog úgy áll, hogy persze annak is megvan a maga realitása, hogy az uniós nyílt közbeszerzés győztese ab ovo Tincsi baráti köréhez köthető, de abban biztosak lehetünk, ha valaki nyerni akar, annak meg kell találnia a módját annak, hogy Rogán barátnak tekintse őket! =))
Bár megígértem, hogy szakértelmemet nem vetem latba, de az ügy kapcsán elterjedt egy hír, mely szerint: „a kormány még az idén átadná a díjbeszedés jogát is”!
Nos azt kell mondjam, így már sokkal szebb a leányzó fekvése, mármint a koncesszión elgondolkodó cégek számára! =))
Clavigo
@Shikari: Nem kell jelezned a propi- fórumnak,,minden nap,,,,hogy mekkora barom vagy.. Tudjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.