Az uniós szerződés 7-es cikke szerinti eljárás nem a tényekről szól – véli a külügyér.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zsarolják??? Petike egyre hülyébb leszel! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Felhívás minden európai demokratának: A fideszt eltakarítani az útból nem kell félnetek, jó lesz!
Nyírfa
Felhívás minden európai demokratához...
Nessy
@RonaGyuri: Képzeld, milyen lesz kettőre! :-))
gina
Nem kell itt senkit befoyásolni te elmebeteg idióta, politika a sportban? ti teszitek tönkre a portot a mocskos felbőszitett fekete inges odaküldött mocskaitokkal az is a fidesz te vizfejű barom, ugy kirugnálak mindenhonnan még az EB ról is mint a pinty,,,kik is vagytok ti egy rakás meleg, pedofil, szexmonszter agyhalott ez a fidesz,, jobb ha kussolsz seggnyaló panelpoli
Nyírfa
Föld S.Péter már a 2010-es évek elején megírta, hogy a határra ki kell tenni a táblát: Magyarország Elmegyógyintézet. De nem akarnak gyógyulni a NER-betegek, inkább zárt osztályra vágynak , Balatonra néző ablakokkal.
csak úgy....
ne hisztizz pötyi,te már nagy gyerek vagy! ki a tekem tett meg külügymaesztrónak ha arra nem vagy alkalmas? ti a vétós fönököddel vagytok a zsarolók és remélem megisszátok a politikai pofátlanságotok levét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.