A Nightmare Scenario (Rémálom forgatókönyv) címet viselő kötet a koronavírus-járványra adott választ dolgozza fel, és ezzel kapcsolatban több erős állítást is tesz.

Elképesztő! Donald Trump a Guantanamóra akarta küldeni a Covid-fertőzötteket

Fotó: MANDEL NGAN / AFP

A könyv többek között azt is állítja, hogy amikor a Fehér Házban arról folyt a vita, hogy hazaszállítsák-e a Coviddal fertőzött, külföldön tartózkodó amerikai állampolgárokat, Trump felvetette, hogy az érintetteket el kellene különíteni, például Guantanamo szigetén, pont ott, ahol az USA a terrorizmussal gyanúsított személyeket is fogva tartja.

A könyv szerint az akkori elnök kétszer is felvetette ezt a lehetőséget, a tanácsadók azonban gyorsan eltussolták az ötletet.

A kötetben az is szerepel, hogy Trumpnak nagyon nem volt ínyére a tesztelés. Egy ponton a következőképpen fakadt ki: „A tesztelés miatt fogom elveszíteni a választást? Melyik idióta találta ki, hogy teszteljen a szövetségi kormány?” Mire az egyik kormánytisztviselő visszakérdezett: „Mármint Jared?”, utalva az elnök vejére, Jared Kushnerre aki pár nappal korábban fogadta meg, hogy átveszi a tesztelés feletti felügyeletet.

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ezt az őrültet támogatták a republikánusok?
FLETÓ
Jó ötlet! Meg kell valósítani! Jön a következő hullám!!!
Jozefina
A republikánusok többbsége olyan mint a fidesz. A meggazdagodás reményében nyomkodják a gombokat gondolkodás nélkük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.