A miniszter a pedofiltörvényről is bemutatta a magyar kormány álláspontját.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy bolond százat csinál

tartja a magyar (nem véletlen) mondás, hát ezt a kettőt biztosan

Mint ismert a minap a retardált dagadt törpe hosszú beszédben ment neki az EU-nak. Okadatolván, hogy nem csupán egy buta műveletlen parasz-suttyó, de pofátlan arrogáns bunkó is.
A magyar külgarázdák két diszpintye a minisztere és a helyettese mutatták meg, hogy semmilyen ocsmányságban sem maradnak el a vezérüktől.
„Nyomják Krahácsot” rinyál Petike arra reagálván, hogy az általános uniós ügyekkel foglalkozó miniszterek keddi, luxembourgi ülésén téma lesz az unió értékeinek magyarországi érvényesülése és a jogállamiság helyzete. Ennek során a segg földhöz csapkodástól sem mentes hisztiben addig ment, hogy „Ha az Európai Unió nem lép időben, ha nincs haladás a bővítés terén, akkor az unió az Egyesült Királysághoz hasonlóan a Nyugat-Balkánt is elveszítheti”!
A sportriporternek is gyenge Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára keresetlen szavakkal küldte el melegebb éghajlatra a németeket, a svédeket és a hollandokat!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.