Bár a téma a csütörtök-pénteki uniós csúcs előkészítése volt, mégis olyan kérdésben nyilvánítottak véleményt a legtöbben, amely egyelőre nem is szerepel az állam- és kormányfők értekezletének hivatalos napirendjén.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog sokkal pikánsabb lehet

pedig már magában a tény sem piskóta

Szinte teljes össztűz alá került a magyar kormány az Európai Parlament plenáris ülésén, pedig alapvetően nem is lettek volna terítéken. A magyar melegellenes törvény miatt szinte egyöntetűen elítélő nyilatkozatikra került sor. A magyar kormány régi és új szövetségesei most csöndben maradtak. Győri Enikő fideszes képviselő idétlenkedésén túl csupán „egyedül egy észt politikus állt ki Orbán Viktor mellett”!
Hogyan??? „egyedül egy észt politikus állt ki Orbán Viktor mellett"??? Csak nem arról a fickóról van szó, aki közismerten a Szájer Jócó babája volt??? =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: erről jut eszembe? nem kellene Szájer véleményét is megkérdezni???
Nessy
@RonaGyuri: Lehet megsértődni, de ilyen az, amikor egy jónak induló törvényjavaslatot pár idióta addig barkácsol, míg az eredeti javaslat helyett teljesen mást szavaznak meg! Amiben összemossák a szezont a fazonnal. Ez is jelzi törvény alkotóink "szakmai tudását".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.