A miniszterelnök így üzeni meg Európának, hogy neki mi az elképzelése az optimális Európai Unióról. 
Orbán szép csendben teleszórta az európai lapokat fizetett, politikai propagandahirdetésekkel
Fotó: MTI/AP pool/Olivier Matthys

A hvg.hu adta hírül, hogy a dán Jyllands-Posten mai (06.26) számának 17. oldalán megjelent egy egész oldalas hirdetés Orbán Viktortól. Magyarország híresen EU-ellenes miniszterelnöke hét javaslatot fogalmaz meg – dán nyelven, helyesírási- és vesszőhibákkal – „az Európai Unió jövőjéről”.

Az első javaslat szerint:

Brüsszelben egy olyan szuperállamot építenek, amelyre senki sem adott felhatalmazást. Nemet mondunk az európai birodalomra.

Azt is belefoglalta a hirdetésbe, hogy szeretné, ha Szerbia csatlakozna az EU-hoz. Majd az Európai Parlamentet „zsákutcának” nevezi, európai integráció pedig szerinte „eszköz, nem öncél”.

És ez még nem minden: a dán hiretés nem egyedülálló. Szombaton egy spanyol lapban is megjelent egy hasonló oldal, csak spanyol nyelven. Ez pedig valószínűleg azt jelenti, hogy ezeket az eseteket több hasonló fogja követni.

Forrás: hvg.hu
Fotó: MTI/AP pool/Olivier Matthys

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Neked ki adott arra felhatalmazást, hogy a 4/5-ös szabállyal módositható Alkotmányt a rühes 2/3-dal hatályon kivül helyezd, és irass egy minden izében retrográd, és kizárólag a te érdekeidet szolgáló gránit szilárdságú förmedvényt?, amely lehetővé tette, hogy felszámold a demokráciát, a demokratikus jogállamot, diszletté silányitsd a parlamenti demokráciát, idegen seggnyalóiddal foglaltass el kulcspoziciókat, megszüntesd és felszámold az ideológia mentes , viulágnézetileg semleges közoktatást, és csakúgy mellesleg kifoszd az országot, és diktatúráknak szolgáltatsd ki az országot a hatalmad érdekében, mely dikttatúrák trójai falova lettél az Unióban. Ki adott neked felhatalmazást, hogy haza-és Európa árulója légy?
-
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Van itt pénz glória szidolozásra! Gondolom, az unió felettébb örül a konstruktív alulról jövő kritikának, javaslatoknak!
nezelodo
Nincs ezzel semmi baj, végülis itthon is kiplakátolhatta volna az utak mentén magyarul, hogy mihez tartsák magukat a brüsszeli komcsik!
csak úgy....
ha ugyan ezt,egy másik egy nyugati miniszterelnök tenné ,orbánról és társairól,tetteikröl,hirtelen eu. pénzeken gazdagodásukról, akkor kezdödne a nagyüzemi anyázás és a belügyekbe beleizélkedés..
csak úgy....
"Gondolom, a saját zsebünkből finanszírozza azt, hogy hülyét csinál a komplett országból."
"Nyíltan a keleti diktatúrák beépített bomlasztója, miközben a hatalmát az EU-s adófizetők pénzéből tartja fenn.
Ennyire nem lehetnek vakok Európában!"
"A hirdetés tele van vesszőhibákkal és elírásokkal, mint például a "döntések" és az "európai" - hívta fel a figyelmet a hibákra egy másik dán újság. "

ezek nem elírások, hanem javaslatok a dán nyelv megújítására"
"Az a miniszterelnök mekkora tényező, aki nem interjúban, hanem fizetett hirdetésben tudja elmondani a véleményét?
És a magyar címerrel az országot húzza le a maga szintjére."
"ahogy megszokhattuk. fullba tolja a kretént a kolostorpohos. a mi pénzünkön tolja a propagandát, de már nem csak határon belül. remélem az akcentusomon sem fog feltűnni nyugaton, hogy ebből a szarfészekből jövök, mert az tuti, hogy letagadom ezt a nyomorult országot"
"Valaki látott már más országok kormányainak hirdetését hazai napilapban?
tudode
Na!

Úgy túnik a homo balhéra megvolt már a válasza ha ma már kiállítja saját bizonyítványát, amellyel kapcsolatban Frank Engel, luxemburgi képviselő már a Sargentini vita során felsorolta, hogy mire is költi a felcsúti nemzetvezető az tagországok adóforintjait, kiegészülve azzal, hogy már újságokban hírdeti a félresikerült szándékát
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet …
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0&t=62s
----------------------------
..
Így kell belecsúnyázni abba a tányérba, amelyből jókat falatozik a felcsúti kedves vezető, és az ország vámszedői!
.
Háááááát! Így legyen ötötösm, ami rámférne, hogy vajon mit döf majd az EU neveletlen, Engel szaaival élve, szektavezető!
.
.
csak úgy....
@Shikari: aki nem tett semmi rosszat ,annak miért kéne védekezni,te félnótás!?
orbánt már úgy ismerik nyugaton,mint mi itt téged,széllelbélelt tibim :)
csak úgy....
@Shikari: ezér ma este a változatosság kedvéért nyalhatsz egy fagyit a sok segg után.:)
Nessy
@Shikari: Legalább is, ami a lejáratását illeti! Nem lehet ezt az elszabadult hajóágyút rögzíteni?
gábor
Ez a gengszter egy aljas bűnöző! Más pénzéből, adinkból Eu-s segítségekből lop! Lop,igen! Mit gondolnak ezek az aljas Fidesz-KDNP gazemberek köztörvényes bűnözők módjára kezeleik mások pénzét? Remélemcrács mögött fog mind felelni az összes gazemberségükért!
Gauntlet
vajon erre honnan van pénz? elvileg válság van ! nekünk ezt mondták!
Nyírfa
Kidobják az ajtón, bemászik az ablakon. Visszatuszkolják, de nem adja fel, lóra pattan, és a téziseivel körbenyilazza jurópát - mint régen, a honfoglaláskor. Jurópa már akkor is unta a tolakodó, agresszív magyarokat, de úgy tűnt, ezer év alatt lecsillapodtak kissé, ezért bevették a brancsba őket. Most fogják a fejüket, hogy tegyék jóvá az európai közösség ellen elkövetett hibát.
Arra nem gondolnak, hogy ilyen esetekben használhat a nyugi szuri, a kezeslábas és a hosszú pihenés? Mert, ha most így viselkedik államfő létére egy ember, mit várhatunk tőle később?
Aki Én
Es amit ez a dagadt roma hazaáruló épít, arra ki adott felhatalmazást?
kereső
Neked ki adott arra felhatalmazást, hogy a 4/5-ös szabállyal módositható Alkotmányt a rühes 2/3-dal hatályon kivül helyezd, és irass egy minden izében retrográd, és kizárólag a te érdekeidet szolgáló gránit szilárdságú förmedvényt?, amely lehetővé tette, hogy felszámold a demokráciát, a demokratikus jogállamot, diszletté silányitsd a parlamenti demokráciát, idegen seggnyalóiddal foglaltass el kulcspoziciókat, megszüntesd és felszámold az ideológia mentes , viulágnézetileg semleges közoktatást, és csakúgy mellesleg kifoszd az országot, és diktatúráknak szolgáltatsd ki az országot a hatalmad érdekében, mely dikttatúrák trójai falova lettél az Unióban. Ki adott neked felhatalmazást, hogy haza-és Európa árulója légy?
-
silber13
@Shikari: Te hungarofób senki!.Jobb,ha kussolsz,amíg lehet!!! Nem sokáig!
Nyírfa
Az újonnan kinevezett főbíró már hangol: alkotmányos puccsnak nevezi az új kormány által helyreállítani kívánt alkotmányos rendet. Gerjesztik az indulatokat, s az sem számít, hogy polgárháborús helyzetet állítanak elő. Azt hiszi orbán, hogy egy ilyen bel- és külpolitikai konfliktusból győztesen kerülhet ki?
Rá kell nézni, mit mond az arca, a tekintete, a mozgása, mit beszél és mit tesz: hiszen már nem beszámítható!
Yoda69
Rohejes egy barom. Ezzel csak azt fogja elerni, hogy megjobbaan utaljak majd, az Unio pedig meg egysegesebb lesz. Nagyon arra tartunk hogy orban kivezeti az orszagot az uniobol, ha ne adj isten megnyerne a jovo evi valasztast.
namihami
Csak azt nem értem, hogy (egy roppant kisszámú deviáns kivételével) Európa számottevő politikusai és maholnap a kisemberei, mégis, miért néznek keresztül rajta? Európa vezetői képtelenek felmérni, hogy az Új Megváltó áll előttük? A Csodalény, a Varázstáltos, aki kivezeti Európát, a világot, a Világegyetemet a tévelygés mocsarából.
Persze, olyan segéderők támogatásával, mint pl. Patakyatti (aki direktbe van bekötve a szíriusziakkal /és még ki tudja,kikkel/), úgy, hogyha embert próbáló is a feladat, de ez a Csodalény/Varázstáltos (nem győzöm elégszer leírni---még a klaviatúrám is sír a gyönyörűségtől) könnyedén megbírkózik vele.
kereső
@Nyírfa: Rá utaltam az "idegennel",Ő az a főbiró- aki biró sosem volt, tárgyalni sosem tárgyalt, de mert ejtőernyőzött Romániából, és maximálisan ki fogja szolgálni orbánt. Mert orbánnak magyar főbiró már nem is jó.
silber13
@Shikari: Marhaságot firkálsz!! Orbán szarik a magyarokra, ő csak ösaját igazát és önmagát védi
Nyírfa
@kereső: Vettem. Egyre többen vannak. És, hogy mennyire nem értik az idő szavát, milyen alulszocializált, éretlen emberek, annak tanúbizonysága minden szavuk, megnyilvánulásuk. Ide jönnek, hogy a fidesz által ők is lehessenek valakik, és éppen senkiházivá válnak. Azt gondolják, hogy a következmények elől majd visszakúsznak a szülőföldjükre, és minden el lesz boronálva?
Nessy
@Nyírfa: Orbán már csak bennünk bízik, meg a nekik ajándékozott milliárdos ingatlan vagyonban! Ami kárt okoznak, azt viszont nehéz lesz helyreállítani.
Nyírfa
@Nessy: Hát, milyen az, hogy egy kormányfő nem a saját honfitársainak a tehetségére, szorgalmára, tudására támaszkodik, s nem az lebeg a szeme előtt, hogy felvirágoztassa a hazáját, békét, jólétet - jóllétet teremtve, együtt?
E helyett orbán megvásárolja a határon túliakat, politikai és gazdasági előnyöket kínál a világ legnagyobb, legelmaradottabb diktatúráinak - velünk szemben. Sőt, ellenünk.
És még mindig ő a miniszterelnök.
kereső
@Nyírfa: Arról csacsogott az orbán végbél idegen főbirója, hogy "egyes csoportok alkotmányos puccsra készülnek". Hogy azt orbán csinálta, az mára már feledésbe merült. Arról, miért nem értekeznek az AB elnökkel, hogy orbán a saját különbejáratú alaptörvényét is sérti- az egyeduralkodásával. Persze van parlament- de minek? Szinfalnak? Kb. annyi a funkciója- ez nem probékam az AB elnökének, aki egyébként évek óta fekteti a lex CEU-t, ami "alkotmányellenes". Na nem a szegény, somogyban élőt kell itt kárhoztatni orbán uralmáért, hanem ezeket gerinctelen csinovnyikokat.
fergeteg
Gyurcsány mikor szül akkor? Gréczy Zsolt a tettes?
Ennyi idiótát. Táborban fognak ezek kikötni. Nyári táborról már lekéstek.
tudode
Az ország sara az, hogy 2011 óta nyüglődik az EU nyakán a kedves vezető, és nem áll le, folytatja a "hadicseleit" mintha a durva papájával ízmozna:
.
Lássuk csak az alapizéjének az Európai Parlament vitáját, teljes terjedelmében
.
---- Az Európai Parlament vitája Magyarországról - Strasbourg 2012. 01. 18. (teljes)
www.youtube.com/watch?v=Uz_thCt5Ci4
--------------------------
.
---- Viktor Orban defends christian values against left-liberal attacks. EU Parl.18-01-2012 ENG DEU Subt.
www.youtube.com/watch?v=9yB78a0Rw98
--------------------
.
Aztán mi lett a nóta vége?
.
A vérrel áztatott alapjogok narancsköddé váltak!
.
Az élethez, és az emberi méltósághoz való jogot is megbuherálta a homo, közjogilag érvénytelen SARKAllatos izéjével úgy, hogy visszanyalt a fagyi
.
www.youtube.com/watch?v=c7d437Mppag
-
Ennek a nyalakodásnak, köpködésnek már csxak a végét kell kivárni, míg berúgja a bazi nagy öngólját, mert a világháló FIDEL!, felér egy vádbeszéddel!
creativehun
@Shikari: Majd amikor kibasznak bennünk az Unióból..amin azért gondolom nem lepődne meg senki..akkor is hajrá Viktor,szeretünk...Te vagy a mi vezérlő csillagunk molinókat lengetve vonuljatok amikor munkahelyek tíz ezrei szünnek meg..és emberek százezrei vállnak munkanélkülivé.. Szóval..nyugodtan lehet tovább hirdetgetni..csak azt azért ne feljtsük el..nem a farok csóválja a kutyát ! Ez egy ősi ..dakota.. közmondás!
simmering73
@Shikari: Ez csak az ilyen megvezetett barmoknak szól hazára, mint te is vagy. Te gyengeelméjű. Úgy gondolod, hogy nyugaton érdekel valakit ennek a despotának a vergődése?
Nyírfa
@kereső: 17.46

Fején találtad a szöget. Mert orbán hatalmát nem a krumplival megvásárolt százezrek biztosítják, hanem a holdudvara. Ők működtetik az intézményes hátteret, adják a gazdasági erőt, tartják félelemben, manipulálják a közszolgákat, köztisztviselőket. És akkor feltehetjük azt a kérdést is, hogy mi lenne akkor, ha ők nem tennék tovább a dolgukat. Megállna az élet. És, ha szünetelne a közlekedés? Vannak még ötleteim. Az országnak miért nincsenek? A tüntetés már kevés, a szó elszáll.
Sztrájkolni kell, polgári engedetlenséggel állítani meg a kormány megveszekedettségét.
justhpeter
Orbános egyre jobban látszik a lábon kihordott agyhalál. Ez az elmeroggyant továbbra is nyomja az elborult agyszüleményeit. Ám sokra nem fogmenni, mert márm ezen a héten is egy lépéssel közeleb került ahhoz, hogy ezeken a szeánszokon a többiek a "tudjuk Viktor, jól van" megjegyzéssel átlépjenek rajta és figyelmen kívül hagyják a sületlenségeit. Nekünk meg marad az a tudat, hogy amikor vége lesz az orbáni ámokfutásnak és az utolsó lendületével hanyatt esik , azzal egy időben véglegesen vége lesz a NER-nek és ennek a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe tobzódásának.
simmering73
"A nyitott Európát fenyegeti a migrációval, a járványt sikeresen kezelő Európát a pandémiával teltházas EB-meccsekkel a háta mögött. A jogállamiságot követelő Európai Parlamentet támadja, hogy a jogállamiságot lábbal taposó fasiszta diktatúrák képviselői lehessenek csak az Európai Parlamentben. Aki Európában elolvassa ezt a fizetett hirdetést, meglepődik Orbán arcátlanságán, hogy a demokratikus intézményeket megkerülve magyar állami pénzen gyalázza az európaiaknak az Európai Uniót, uszít a demokratikus intézmények ellen."
nepszava.us/orban-kulfoldi-lapokban-egeti-magat-az-eu-ellenes-hazugsagaival/
Gazella
Dán nyelven tele helyesírási hibákkal és vesszőkkel... meg spanyolul is... amikor englishül se tud... na meg a pribékjei se tudnak...
Clavigo
A qrva anyád ,,te Szarputtony.. !! Egy gennyes furunkulus vagy az EU. valagán ,,te fasszopó ,lefosott kilométerkő...
Peller Anikó
@Gazella: Gondolom küldött mellé dániába és panyolba néhány zsák krumplit is, mert anélkül nem fog menni..
Clavigo
@Shikari: Téged meg kijafaszom kérdezett ,te krumplizabáló dáko-román,drótos tót.. ? A faszért nem vádorolsz Keletre,,( orbán apáddal együtt ),,ha valami nem tetszik az EU-ban ??
Clavigo
@Shikari: Szajjer Józsi,,meg a volt taiföldi nagykövet like-olná a kloákádat...nemzethhyileg,,persze..A többi látens rottyantóról nem is beszélve...
nezelodo
"Orbán mindent megtesz Magyarországért!"
De főleg annak javainak megszerzéséért!
creativehun
@Shikari: Azt még egy az olyan erős gazdaság mint az angol is megérzi...a mi gazdaságunkra nézve pedig katasztrofális hatása lenne ...
Peller Anikó
@creativehun: gondolod, hogy ezt a faszfejet ez érdekli? Azt se tudja miaz. Őt csak az a pár ezer forint érdekli amit ezért a szófosásért lopkap
csak úgy....
@Shikari: az ügyes politikája portugáliába vitte számüzetésbe te szerencsétlen! -pegíg még csak nem is lopott mint a mostani ideáljaid!
solidedge
Így megtudhatta Európa, hogy elgurult a gyógyszere.
csak úgy....
@Nyírfa: ha a «Charlie Hebdo»nak küldte volna,azok akár illusztrálták is vóna.. :)
lampa laz
Végig olvastalak benneteket és én ehhez már csak azt tudom hozzátenni, h qvaszar ma magyarnak lenni.
Nyírfa
@csak úgy...: 22.11

Na képzeld! Csak aztán az eredményt látva nehogy bőszen rájuk küldje az iszlamista haverjait.
Addig nem nyugszik, amíg valamilyen világraszóló balhét össze nem hoz.
verőce21
A dr. Miniszterelnök Úr tudja mit csinál, hagyjátok Őt dolgozni! :)
csak úgy....
@Nyírfa: orbán egy több isten hívö! ö a fö és körülötte a szent háromság ,-persze a korán sem áll töle távol ,mert aki korán kel aranyat lel!
Nyírfa
@csak úgy...: Az ő istenét úgy hívják, hogy pénz. A szentháromsága pedig a hatalom, a harc és a hírnév.
De túl sokat akart. Hogy is van az a mondás? Sokat akar a szarka, nem bírja a farka. Jó kis dakota igazság.
csak úgy....
@Nyírfa: a magyarok butasága és teherbírása végtelen! csak a rendszerváltás óta, hány "éhezö politikust és családját" tömtek ki és hízlaltak föl a butaságukból eredöen!? nekik mindíg az aktuális nagyotmondók az igaziak,-ugye shikari tibi!?
Nyírfa
@csak úgy...: Képzeld, úgy a 80-as évek közepéig-végéig meg voltam róla győződve, hogy , bár a jellemünk nem egyenes, de átlagon felül tehetséges kis nép vagyunk.
Eltelt bő 30 év, és csak nézek ki a fejemből - kik között élek? Jobb helyeken a XXI. századot élik, mi a középkort.
Na, nem is idegelem magam, megyek alunni. Jóccakát!
csak úgy....
@verőce21: ö talán igen de te dade,- biztosan nem.. :)
verőce21
@csak úgy...: Férgek mindenütt vannak!
Előkerültél Gizi...?
csak úgy....
@Nyírfa: magyarország mindíg is hajlamos volt arra,hogy akiknek több eszük van a kedves nemzeti vagy efftársi vezetöknél,azokat elüldözze...,-oszt csoda ha napjainkra elszaporodott a hülye!? lásd : vergödszke ,shikari,ómió...stb szakemberek..
verőce21
Magyarország legfőbb szövetségesei kiálltak hazánk mellett, így többek között Mateusz Morawiecki lengyel és Andrej Babis cseh miniszterelnök mellett Matteo Salvini, Olaszország legnépszerűbb pártja, a Ligának vezetője is...!
csak úgy....
@verőce21: ne férgezz barom! -cáfolj! dade-dade ...,érted mán a flóri sem tenné tüzbe a mocskos mancsait..
verőce21
@csak úgy...: Orbán ellenségei totál beálltak a pedofilok meg a buzik mögé, mint te is..., ennél jobb nem is történhetett volna! :)
csak úgy....
@verőce21: szerinted mitöl van az,hogy az orbán körül lebzselök 98% a szellemileg és erkölcsileg zoknik? -a hibbant berlusconit kihagytad te ökör! :)
Yoda69
@Shikari: Hogy mit tett horti arrol jobb nem beszelni. Miatta halt meg 200 ezer magyar a Don-nal, es miatt hulott szet az orszag fizikailag es erkolcsileg.
csak úgy....
@verőce21: én a buzikat úgy szarom le mint téged,te gondolkodásra képtelen agyament!
na nem akarok kaletázni,de ki simította el a faxinak szinte ingyen az ügyet,koszos 400 ezerért?
-csak nem az ellenzék!? különben orbánnak nincs is ellensége,-ha van akkor az ö maga és a stupid hívek!
verőce21
@csak úgy...: Öröm a "józan" hang, köszönjük! :)
Éppen most szerzitek meg a fidesznek a következő kétharmadot!
csak úgy....
@verőce21: én -(ha nem vetted vóna észre) már évek óta azon erölködök,hogy az ökörcsordátoknak legyen egy rendes fökolomposa ! :) lesz is öröm a réten..
csak úgy....
@verőce21: buta vagy te dade, még a miniszterelnökötöknél is butább..,ti totál shikari kategória.:)
csak úgy....
@verőce21: szerinted a buzi gazsi is veletek együtt a faterjára szavaz? :)
verőce21
@csak úgy...: A butaság inkább rád jellemző! Nincs soha egy értelmes megjegyzésed a cikkekhez,
inkább csak a hozzászólókat próbálod ekézni, hogy megtörd a téma folytatólagosságát.

A fociban az ilyen "nem a labda, hanem a baba" játékost azonnal ki szokták állítani! Nem közösségbe való ember...!
verőce21
@csak úgy...: Nem érdekel, kire szavaz Gazsi.
(De szerintem még életében nem szavazott.)
csak úgy....
@verőce21: te marha! a cikkekhez csak neked shikarinak és a hozzátok hasonszörüeknek lehet értelmes véleménye! :) ti egy begyöpösödött ,buta,gondolkodásra képtelen banda,pont az orbán viktornak valók! :) téged az sem érdekel,hogy orbán a gazsiból buzit csinált? na höss pics, mára elegem van az unalomraméltókból !
verőce21
Szükséges ez a plakátkampány!
Az európai emberek nem ismerik az unió valódi céljait, vezetőik elhallgatják előlük.
A nyugateurópai vezetők nagy részének nincs gyereke. Szerintem direkt igy lettek összeválogatva.

Hogy ezekkel a meddő emberekkel irtsák ki a normalitást a felnövő generációkból. Ők végzik a piszkos munkát, őket nem aggasztja a saját gyerekük sorsa...
verőce21
@csak úgy...: (01:03) Hogy te mekkora barom vagy?
Saját magadtól nem látod a rétet! Ahol pedig legelhetnél némi értelmet!
verőce21
@csak úgy...: Tán' ágyékkormányt szeretnél létrehozni, Gizi?
Akkora barom vagy, hogy legelhetnél is...!
kereső
Mind eközben idehaza- a Magyar Közlönyben kihirdetett kormányhatározat szerint- a Fudan alapitványról- teljesen eltűnt a Diákváros koncepció a tervezetből.
verőce21
A liberalizmus az gyakorlatilag a kommunizmus, csak marketing okokból át lett nevezve. 
Ez kellene, hogy tudomására jusson az európai embereknek!
verőce21
@csak úgy...: (00:29) "évek óta azon erölködök,hogy az ökörcsordátoknak legyen egy rendes fökolomposa ! :)" - nahát, hogy mit nem mondasz!

Oszt' te lennél a főkolompos tán? - te Lompos?
Toller Béla
@Shikari: Hülyével az ember nem áll le vitatkozni, sajnálja, odább tolja, megy tovább ...
Toller Béla
@verőce21: Marhaságokat írni gyüttél ide ? Ott van a fidesz facebook csoport, ,találjatok már egymásra !
Toller Béla
A magyar parlamentnek intézkednie kellene ! Igaz, mióta a Kúria vezetője hivatalos véleményt alkotott a készülő puccsról, a rendőrség meg nem indított azonnal nyomozást az ügyben - orbánt sem fogja feszélyezni ez a bünös parlament. Tartok tőle, hogy a választásokat jövőre nem rendezik meg, mert valami közbejön ...
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 23.47

Az egy dolog, hogy elüldözték az értelmes emberek jó részét, és ez a tendencia azóta is dominál, de utólag az ő érdemeikkel fényezik magukat a kormányok - ez különösen érvényes a fidesz-uralomra.
simmering73
"A dr. Miniszterelnök Úr tudja mit csinál, hagyjátok Őt dolgozni! :)" (by verőce00). Megjött a tallini katyusa is.
Nyírfa
@simmering73: 8.39

Leplezetlenül az, és erre láthatóan még büszke is. Mivel hasonlít rajongásának alanyaihoz, így nem tűnik fel neki, hogy azok komoly pszichiátriai betegségben szenvedtek , szenvednek.
Nyírfa
@kereső: 8.33

Nincs kizárva, hogy orbánnak nem marad más menekülő útvonala mint szakadékba ugrani, és utolsó nagy bosszúként magával rántaná az országot is - gyakorlatilag kiterjesztett öngyilkosságot követne el.
De: még mielőtt végrehajthatná, a komplett magyarság beintene, még a határon túliak is, ugyanis azt még a fidesz szavazói is tudják, hogy az EU és a NATO nélkül ez az ország meghal.
Úgyhogy nix huxit, bármennyire is sejtetné a magyar beteg.
Nyírfa
@sgl: A felkelésnek van egy hátulütője - emberéleteket követel. orbánt másképpen kell legyőzni - a saját fegyverével a mi pályánkon. Kommunikáció, propagandadömping - amit Te is hiányolsz. Rákényszeríteni az ellenzéki újságírókkal való nyílt ütközésre, és sarokba szorítani jól feltett kérdésekkel. Egy idő után már annak a lehetőségétől is megborul, hogy nem mikrofonállványoknak tarthat nagymonológokat.
Ott kell megfogni, ahol a leggyengébb, és űzni, hajtani , amíg a szavazói számára is nyilvánvalóvá nem válik: ez az ember nemcsak egy hazug nemzetvesztő, de zavart az elméje is.
Nyírfa
@sgl: " Egyetértő ellenzék " Ezt így magad sem gondolod komolyan, ugye? Hogy vannak köztük téglák, kollaboránsok, megélhetési karrieristák, ez nyílt titok, de a komplett ellenzékre nem az egyetértés a jellemző, hanem az útkeresés. Hollandia volt az első tőkés állam az 1400-as években. Ők több mint 500 éve tanulják, finomítják a kapitalista társadalom lehetséges változatait. Mi még mindig a feudális árvalányhaj-romantikára vágyunk.
ómió
És nem buziuniót akar? Pedig "efftársaink kiállnak" mellette!
balos
A geci még ahhoz is gyáva,hogy sk nyomja a nemzethynyálat!
Nyírfa
@sgl: Elfelejtettem, pedig a legjobb példa: amit a dékás EP-képviselők csináltak Brüsszelben, azzal többet tettek az országért, mint a parlamenti felszólalásokkal összességében.
kereső
@Nyírfa: Ugye az megvan, hogy a huxit-hez, a különleges jogrendben orbán/kormány döntésről a parlament szavaz. A 2/3 mindenkor megvan- a mihazánkosokkal/akik nyiltan unió ellenesek/, a német nemzeti képviselővel.
Ami a fidess tábort illeti- bármennyire is európa pártiak???- habozás nélkül kútba ugranak orbánért. A külhoniak meg??- röhögnek a markukba a hülye magyarokon- hiszen ők maradnak, eszükbe sem jut. Nato, Unió??? Lesz helyette türk,kinai, orosz- Eurázsiai unió- és a rogánbűnözőantalmagyargoebbels majd szépen elmagyarázza, hogy miért is a "haza", a nemzet érdeke-és szuverenitásunk záloga. Nagyon nem vagyok optimista- hiszen ha orbán nem lehet Európa új ura, és parancsolója, akkor az ország meg ne legyen ennek a "rebellis, nem keresztény, liberális mételyt árasztó" gyülekezetnek a tagja. És itt jön a Tanú a képbe- egyházak "majd egyszer kérünk tőled valamit"- lesz kérés. Szószékről lesz hirdetve a git gyülekezet által is.
Szép kis összesküvés elmélet, nem igaz? De orbánt ismerve , ez a racionalitás- sajnos!!!
Az ellenzék meg mindehhez elfedő palástot nyujt a parlamenti jelenléttel
istván irén
Ki a faszt érdekel Európában a te véleményed, jelentéktelen puffadt disznó vagy 0,0,0,
Nyírfa
@kereső: 9.52

Az Unióból való kilépés olyan lenne Magyarország számára mint egy atomháború, amely elpusztítaná az emberiséget - ezért nem lesz.
kereső
@sgl: Ha befejezzük, ha nem, orbán végső célja ez- ha nem dirigálhat Európának. Nézd, meg hogyan csinált hülyét az egész ellenzékből, az országból Fudan ügyben. Nem beszél róla papagájkórus, mintha már!!! nem is lenne téma- aztán suttyomban minden megvalósul- mint az MTA-nűl, a kutató hálózatnál, az egyetemek "modellváltásánál"...etc. Nem beszélnek róla, tehát ez egy reális opció, és nem jóslat.
Nyírfa
@kereső: A modellváltás áll, az egyetemek alapítványi kiszervezése körül akkora a csend, hogy az intézményvezetők nem tudják magukat mihez tartani: nincs sorvezető, útmutatás, működési szabályzat.Így diákokat sem tudnak felvenni.
A káoszon kívül tudnak valamit teremteni? Képzeld el, így levezényelni egy huxitot! Kizárt.
Fogadni mernék, hogy nem jön a fudan sem. Nem lesz rá sem pénz, sem fogadókészség. S mivel a diákvárost, amely az egész ország fiataljainak fog felépülni , a kormány egészen egyszerűen kihúzta az építési tervek közül, olyan felzúdulás várható, amelyhez képest az internetadó elleni tiltakozás kismiska volt.
Hiába orbán a miniszterelnök , őt is és a kormányát is negligálni kell minden szinten. Nem győzöm hangsúlyozni, milyen fontos eszköz a polgári engedetlenség és a sztrájk intézménye!
istván irén
@verőce21: Pont olyan vagy ,mint a szarjer ! az buzizik a leg jobban aki maga is az
Clavigo
@Shikari: Túl sokat buzizol,buckalakó...Lehet ,,talán már plasztikáztatnod kellene a kloákádat...
silber13
@Shikari: Horthy helyett én inkább Bethlen Istvánt írnám a gazdasági konszolidáció és a Népszvetségbe történő felvétel miatt. Így jutottuk jelentős hitelhez.
silber13
@Shikari: Énekeld már el hogyan mentette meg Horthy a gazdaságot?:-))))
kereső
@Nyírfa: A Magyar Közlöny nem napi olvasmány- máshonnan meg nem igazán lehet értesülni a dolgokról.
Nyírfa
@kereső: Szerencsére a Közlönyt szemlézik a lapok - már amelyik -, így viszonylag gyorsan információhoz lehet jutni.
Nyírfa
@sgl: 11.33

Lesz balhé, a szurkolói gárda tesz róla, hogy a világ jobbik felén legyen min megrökönyödni, amit a kormány majd kikér magának, orbán tiszteletet követel, csányi dicséri a hős fekete pólósokat.
Néztem sz.ártó péter képét, és beugrott Örkény Tóték című darabjából az őrnagy - passzol a személyiségük.
verőce21
"Nemet mondunk az európai birodalomra" - de nem azonos azzal, hogy az európai értékekre is.
Senki nem akar kilépni az eu-ból, fölösleges ezzel kampányolni a lipsi propagandának.
silber13
@Shikari: Szóval gőzöd sincs a dolgokról csak lököd a süket szövegeidet!:-))))))))
Pipás
@verőce21: Látszik, hogy fideSSnyik vagy és nem érted, hogy Orbánt miért nem tartják "szalonképesnek" az EU-ban és a világ értelmesebbik részén. Orbán már régen nemet mondott az EU értékrendjére és az, amit az országban csinál, csak a hülye, gyurcsányozó idiótáknak tetszik.
verőce21
@Pipás: Viccölsz...?
Neked pedig nyilván az tetszik, ahogy El-Qúró kígyózik!
silber13
@Shikari: kétharmad??:-))))))))))))))))))))))))))
silber13
@Shikari: Istenkám, hogy te mekkora hülye vagy!:-)))))))))
Nyírfa
@sgl: A szivárványos zászlókat viszont nem engedték be, mint kiderült, nem az UEFA, hanem a magyar biztonságiak miatt. Ebből két tanulság származik. Az egyik, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát - ugyanis az UEFA-ra akarták kenni a tiltást. A másik sem kevésbé megszívlelendő: sunyi, gyáva népnek nincs hazája.
Aki Én
@verőce IQ 21: Bosszantóan sok butaságot tudsz leírni az ifjúkommunista libsi alelnököd védelmében. Egész elképesztő, mennyire nem érted ezeket. Jó alanya vagy a végtelenül egyszerű és suttyó hülyítésnek.
gina
Elmebeteg primitiv zsiros sótét cigány
Pipás
@verőce21: Jobban tetszik, mint az aki tönkreteszi, lejáratja a hazámat.
JAJMÁR
Kis ország, kis hatalom... szuperhatalom van megcélozva!
Jaj!
Pipás
A hirdetéseket is biztos, hogy az államkassza állta, mint a vejének a meggazdagodását.
verőce21
Orbán, Nagy Konstantin-i magaslatokba emelkedett már az eu, de főleg a kelet-, közép-európai eu-s országok védelme érdekében.
És ez a Rotschild-háttérhatalomnak nagyon nem tetszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.