A miniszterelnök így üzeni meg Európának, hogy neki mi az elképzelése az optimális Európai Unióról. 
Orbán szép csendben teleszórta az európai lapokat fizetett, politikai propagandahirdetésekkel
Fotó: MTI/AP pool/Olivier Matthys

A hvg.hu adta hírül, hogy a dán Jyllands-Posten mai (06.26) számának 17. oldalán megjelent egy egész oldalas hirdetés Orbán Viktortól. Magyarország híresen EU-ellenes miniszterelnöke hét javaslatot fogalmaz meg – dán nyelven, helyesírási- és vesszőhibákkal – „az Európai Unió jövőjéről”.

Az első javaslat szerint:

Brüsszelben egy olyan szuperállamot építenek, amelyre senki sem adott felhatalmazást. Nemet mondunk az európai birodalomra.

Azt is belefoglalta a hirdetésbe, hogy szeretné, ha Szerbia csatlakozna az EU-hoz. Majd az Európai Parlamentet „zsákutcának” nevezi, európai integráció pedig szerinte „eszköz, nem öncél”.

És ez még nem minden: a dán hiretés nem egyedülálló. Szombaton egy spanyol lapban is megjelent egy hasonló oldal, csak spanyol nyelven. Ez pedig valószínűleg azt jelenti, hogy ezeket az eseteket több hasonló fogja követni.

Forrás: hvg.hu
Fotó: MTI/AP pool/Olivier Matthys

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Neked ki adott arra felhatalmazást, hogy a 4/5-ös szabállyal módositható Alkotmányt a rühes 2/3-dal hatályon kivül helyezd, és irass egy minden izében retrográd, és kizárólag a te érdekeidet szolgáló gránit szilárdságú förmedvényt?, amely lehetővé tette, hogy felszámold a demokráciát, a demokratikus jogállamot, diszletté silányitsd a parlamenti demokráciát, idegen seggnyalóiddal foglaltass el kulcspoziciókat, megszüntesd és felszámold az ideológia mentes , viulágnézetileg semleges közoktatást, és csakúgy mellesleg kifoszd az országot, és diktatúráknak szolgáltatsd ki az országot a hatalmad érdekében, mely dikttatúrák trójai falova lettél az Unióban. Ki adott neked felhatalmazást, hogy haza-és Európa árulója légy?
-
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Elmebeteg primitiv zsiros sótét cigány
Pipás
@verőce21: Jobban tetszik, mint az aki tönkreteszi, lejáratja a hazámat.
JAJMÁR
Kis ország, kis hatalom... szuperhatalom van megcélozva!
Jaj!
Pipás
A hirdetéseket is biztos, hogy az államkassza állta, mint a vejének a meggazdagodását.
verőce21
Orbán, Nagy Konstantin-i magaslatokba emelkedett már az eu, de főleg a kelet-, közép-európai eu-s országok védelme érdekében.
És ez a Rotschild-háttérhatalomnak nagyon nem tetszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.