Az Európai Unió összeomlásához vezethet, ha a Nyugat liberális nézeteket akar Közép-Európára kényszeríteni.

Orbán szövetségese: a liberálisok miatt összeomolhat az unió

Fotó: MTI/AP pool/Francisco Seco

Ezt a szlovén miniszterelnök jelentette ki abból az alkalomból, hogy a következő fél évre Szlovénia veszi át az Európai Unió soros elnöki tisztségét – számolt be róla a The Guardian alapján az Index.

Vannak különbségek, amelyeket figyelembe kell venni és tiszteletben kell tartani, és úgy gondolom, hogy egyértelműen el lehet választani, mi a nemzeti és mi az európai kompetencia. Nem szabad ítélkezni egy ember felett képzeletbeli európai értékek alapján, ha pedig kettős mércét alkalmaznak, az a leggyorsabb út az összeomláshoz

– jelentette ki újságírók előtt Janez Janša, a kevesek egyike, aki Orbán Viktor mellé állt, amikor a kormányfők többsége az európai alapértékekre hivatkozva keményen kritizálta a magyar miniszterelnököt a pedofiltörvényhez kapcsolódó homofób kicsengésű szabályozás miatt.

Forrás: index.hu

Címlapkép: MTI/AP pool/Francisco Seco

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Csakis a Liberálisok miatt hiszen: " a fasiszták – Hitlertől Mussoliniig – meg voltak győződve saját felsőbbrendűségükről és arról, hogy a vágyaik valamiféle isteni sugallatból erednek, ezért próbálták megvalósítani őket, és lecserélni a tényleges igazságot az általuk kreált, szerintük megfelelő “szent igazságra”. Ebben gyökerezik a mai populisták gondolkodása is, és ezért hajtogatják sokszor a teljesen nyilvánvaló, ám nekik nem tetsző dolgokra is, hogy “fake news” és “álhír”." (Federico Finchelstein, argentin történész)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@ómió: ma, 14:17 ♦ V4 helyett 4K: közpénz, korrupció, kokain, kurvák. A lengyelek ugyanúgy mindig megválasztják a kis törpéjüket, mint mi magyarok. Kaczyński gyakran nem korrupt, nem úgy mint a csüngőhasú és pereputtya , ráadásul a lengyeleknek Moszkva nem opció.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/130767521_1012798735866700_3336290092903385116_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=DeLUgKTRZacAX-eYRqb&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=49362716c0520744974a30d2af3884fb&oe=60E71AC7
ómió
@Eladott Ország: Tebelőled még mindig nem fér ki más, mint a tetvesbolsi korruptságotok, lopásaitok másrahazudása?
Néro
Hááát ti már agyilag nem omlotok össze ütődött haveroddal együtt. Egyébként ti nem papoljatok kettős mércéről. Tulságosan cinikus a szátokból.
Clavigo
@ómió: Megint zörögsz,,papírzacskó ,?
ómió
@Clavigo: Már nemcsak idióta vagy? A "hallásod" is "sanyi"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.