Az Európai Unió összeomlásához vezethet, ha a Nyugat liberális nézeteket akar Közép-Európára kényszeríteni.

Orbán szövetségese: a liberálisok miatt összeomolhat az unió

Fotó: MTI/AP pool/Francisco Seco

Ezt a szlovén miniszterelnök jelentette ki abból az alkalomból, hogy a következő fél évre Szlovénia veszi át az Európai Unió soros elnöki tisztségét – számolt be róla a The Guardian alapján az Index.

Vannak különbségek, amelyeket figyelembe kell venni és tiszteletben kell tartani, és úgy gondolom, hogy egyértelműen el lehet választani, mi a nemzeti és mi az európai kompetencia. Nem szabad ítélkezni egy ember felett képzeletbeli európai értékek alapján, ha pedig kettős mércét alkalmaznak, az a leggyorsabb út az összeomláshoz

– jelentette ki újságírók előtt Janez Janša, a kevesek egyike, aki Orbán Viktor mellé állt, amikor a kormányfők többsége az európai alapértékekre hivatkozva keményen kritizálta a magyar miniszterelnököt a pedofiltörvényhez kapcsolódó homofób kicsengésű szabályozás miatt.

Forrás: index.hu

Címlapkép: MTI/AP pool/Francisco Seco

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Csakis a Liberálisok miatt hiszen: " a fasiszták – Hitlertől Mussoliniig – meg voltak győződve saját felsőbbrendűségükről és arról, hogy a vágyaik valamiféle isteni sugallatból erednek, ezért próbálták megvalósítani őket, és lecserélni a tényleges igazságot az általuk kreált, szerintük megfelelő “szent igazságra”. Ebben gyökerezik a mai populisták gondolkodása is, és ezért hajtogatják sokszor a teljesen nyilvánvaló, ám nekik nem tetsző dolgokra is, hogy “fake news” és “álhír”." (Federico Finchelstein, argentin történész)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Na, akkor most félévig Orbán mondhat kapitális baromságokat, hozhat idióta rendeleteket, vétózhat kedvesa szlovén jóbarát megvédi
Clavigo
Ezt a szardarabot is magasra dobta a szennyvíz...
tudode
Ez aztán az atrakciÓH!
.
A v/4-ek az EU-s néppártból kiebruDALTnak/nek is bevették ezt a lib erális duMÁJÁT annak, aki úgy hagyta ott a liberálisokat, mint kutya a szaharát
.
----- A Liberális Internacionálé egykori alelnöke belerúgott még egyet a liberalizmusba
vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/27/liberalis-internacianale/
.
1992. szeptember 5.
Orbán Viktort, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetőjét a Liberális Internacionálé egyik alelnökévé választották, a nemzetközi szervezet szombaton Mainzban véget ért 45. Kongresszusán.
.
2000. október 25.
Várhegyi Attila országos választmányi elnök képviseli a Fideszt a Liberális Internacionálé (LI) csütörtöki és pénteki ottawai kongresszusán, ahol a párt hivatalosan kilép a nemzetközi szervezetből.
------------------------
.
És a felcsúti viki már nem fújja a régit, úgy válogatja elveit, mint a cirkuszi bohóc a trombitáját!
.
----- Van másik! - A-B technológia - Lean Design Akadémia
www.youtube.com/watch?v=q3lQYIKMEt8
----------------
.
???,
tothjani
Csakis a Liberálisok miatt hiszen: " a fasiszták – Hitlertől Mussoliniig – meg voltak győződve saját felsőbbrendűségükről és arról, hogy a vágyaik valamiféle isteni sugallatból erednek, ezért próbálták megvalósítani őket, és lecserélni a tényleges igazságot az általuk kreált, szerintük megfelelő “szent igazságra”. Ebben gyökerezik a mai populisták gondolkodása is, és ezért hajtogatják sokszor a teljesen nyilvánvaló, ám nekik nem tetsző dolgokra is, hogy “fake news” és “álhír”." (Federico Finchelstein, argentin történész)
Csizmás Kond
@Nessy: Most akkor szerinted aki nem a baloldali politikát fújja az mind hülye ?
simmering73
Még egy hülye a táborban. Szaporodnak mint a hüvelygomba.
Aki Én
Az ilyenek nagyon veszélyesek és károsak, már csak azért is, mert agyatlan, egysíkú kreténeket befolyásolnak. Ha miattuk dől be az Eu, akkor is ez lesz a duma.
Migráns, Soros, szivárvány, liberális.
Ennyi.
Nagyon nem lehet komplikálni, mert az már kifogna rajtuk.
ómió
Igen, ez a közép-európai rész kevésbé eped a liberális anarchiáért!
Eladott Ország
"Egy pár éve elhunyt, szerintem méltatlanul kevéssé ismert, okos szlovén íróember, Žarko Petan azt mondta, hogy a jelszavak üres fejben keltik a legnagyobb visszhangot. Orbán Viktor két hasonszőrű korrupt, autoriter, populista haverja, Aleksandar Vučić szerb államfő és Janez Janša börtönviselt szlovén miniszterelnök egy közepesen súlytalan, a francia Republikánusok mindössze hétfős EP-delegációját vezető Francois-Xavier Bellamy részvételével és moderálásával jól egyetértettek egymással mindenben is. Amiben három kelet-közép-európai önjelölt szabadságharcos és megélhetési politikus egyetérthet. Követelték maguknak serényen a tiszteletet Európától, megveregették egymás vállát, a balliberális mainstream médiát ekézték, amely folyamatosan támadja a jobboldali családbarát nemzetikeresztényeket, a keresztény civilizáció miatt aggódtak, és természetesen a migráció megállításáról mondták el ugyanazt. A változatosság kedvéért lelkesen bólogattak egymás eszmefuttatását hallgatva, és még több tiszteletet és nulla beleszólást követeltek a belügyeikbe."
www.facebook.com/watch/?v=976795552773848
Eladott Ország
@ómió: ma, 14:17 ♦ V4 helyett 4K: közpénz, korrupció, kokain, kurvák. A lengyelek ugyanúgy mindig megválasztják a kis törpéjüket, mint mi magyarok. Kaczyński gyakran nem korrupt, nem úgy mint a csüngőhasú és pereputtya , ráadásul a lengyeleknek Moszkva nem opció.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/130767521_1012798735866700_3336290092903385116_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=DeLUgKTRZacAX-eYRqb&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=49362716c0520744974a30d2af3884fb&oe=60E71AC7
ómió
@Eladott Ország: Tebelőled még mindig nem fér ki más, mint a tetvesbolsi korruptságotok, lopásaitok másrahazudása?
Néro
Hááát ti már agyilag nem omlotok össze ütődött haveroddal együtt. Egyébként ti nem papoljatok kettős mércéről. Tulságosan cinikus a szátokból.
Clavigo
@ómió: Megint zörögsz,,papírzacskó ,?
ómió
@Clavigo: Már nemcsak idióta vagy? A "hallásod" is "sanyi"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.