Gyenisz Manturov orosz ipari és kereskedelmi minisztert dekorálta ki a magyar külügyminiszter a Magyar Érdemrend Középkeresztje csillaggal kitüntetéssel.

A Covid-19 elleni magyar védőoltási kampányban játszott kiemelkedő szerepének elismeréseként, a Magyar Érdemrend Középkeresztje csillaggal kitüntetést nyújtotta át Gyenyisz Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszternek kedden Jekatyerinburgban Szijjártó Péter, a külgazdasági és külügyi tárca vezetője.

Szijjártó Jekatyerinburgban kitüntetéssel hálálkodott a Szputnyik-vakcinákért

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

"Magyarországra kétmillió adag Szputnyik V vakcina érkezett, amelynek 99 százalékát felhasználták, vagyis csaknem egymillió embert immunizáltak. E nélkül nem tudtuk volna végrehajtani az Európai Unió leggyorsabb vakcinációs kampányát, amelynek keretében a felnőtt lakosság 65 százalékát beoltottuk" – mondta a laudációban Szijjártó Péter.

Rámutatott, hogy Manturovval, intenzív egyeztetés után, olyan időszakban sikerült megállapodni a vakcinavásárlásról, amikor még számos bizonytalanság volt a gyártási kapacitások körül.

Az eseményen a két miniszter közös sikerként értékelte a magyar-orosz koprodukcióban gyártott vasúti kocsik egyiptomi exportját.

Forrás: mti.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"E nélkül nem tudtuk volna végrehajtani az Európai Unió leggyorsabb vakcinációs kampányát." Akkor azért kellett osztogatni külföldre a nyugati vakcinákat, hogy legyen helye a itthon a keletinek. Miért akartok nyugatra utazni? Itthon mehettek a Lőrinc és Récsöl szállodáiba, azután pedig irány Törökország, Montenegró, Kína , Fehéroroszország, Oroszország, Mongólia, Bahrein. Nektek ez nem elég?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/178850755_502948164403242_5440846461122203175_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=4JWN1nkagUIAX9qQHvg&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=a6b2e4116c9c28b50d1231a07954a604&oe=60E97952
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nahát, nahá!
.
Hogy mik vannak annál, aki addig ficánkolt, míg
.
""""""Nem véletlenül hívják a mi kis minipinocsettünket második "napkirály"-nak. Keleten nem nyugszik, nyugaton meg nem kell!""""
-----------------------------
.
Sorjában:
.
----- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo&t=7s
-------------------
.
A mai napig keresi a gazdi önmagát az illiberális agyrémével, miközben visszajutott oda, ahonnan elindúlt az un. politikai művészetével:
.
-----Nathan Law hongkongi aktivista Orbánnak: nincs különbség a kínai és a volt szovjet rendszer között
.
nepszava.hu/3125299_nathan-law-hongkongi-aktivista-orbannak-nincs-kulonbseg-a-kinai-es-a-volt-szovjet-rendszer-kozott
---------------------------
.
A nemzethy napkirály már megállapodhatna, na nem valahol a Volga mentén!
.
Sto etá Viktor Viktorovics!
ómió
Pedig efftársilag a milliónyi megvédett magyar nyilván smafu!
solidedge
Párommal szerettünk volna elmenni Tirolba néhány napra. Mivel Szputnyik V-öt kapott ez elérhetetlenné vált. A szputnyik V és az aknazáras határzár között semmi különbséget nem látok. Egyik miatt sem lehet Ausztriába menni.
Macskaszem
A kétes minőségű, és hatásfokú kínai mutyivakcinára azért adnak harmadik oltást, mert a Csutkány szerint nem lehet tudni, milyen hatása lenne.
Van pofája ilyet mondani, mikor a keleti vakcinákról, főleg a kínairól mai napig nem lehet tudni, hogy milyen hatása van, mégis ráerőszakolták az idős, betegségtől félő emberekre. Ráadásul utólag kiderült, hogy egy kalap szart se ér. Ennek milyen hatása lesz? Majd jövő tavasszal rájössz görény.
Ezzel hogy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.