A ferencvárosi polgármester leszedette a testvérvárosi címereket a képviselő-testületnek is helyet adó ülésterem faláról – írja a Magyar Nemzet. A portál hangsúlyozta: a IX. kerület olyan határon túli magyarok által lakott településekkel áll testvérvárosi kapcsolatban, mint a kárpátaljai Beregszász, a vajdasági Magyarkanizsa, a felvidéki Pöstyén és Királyhelmec, valamint a székelyföldi Sepsiszentgyörgy. Mint ismeretes, Baranyi Krisztina korábban a kommunizmus áldozatainak gyásznapjáról sem emlékezett meg, illetve az október 6-i nemzeti gyásznapon sem tartottak önkormányzati megemlékezést. Amikor a Fidesz–KDNP-frakció kérdőre vonta emiatt, akkor a kultúráért felelős Kétfarkú Kutya párti alpolgármester, Döme Zsuzsanna kifejtette: a gyásznapot azért nem tartották meg, mert nem kötődik Ferencvároshoz.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Úgy látszik a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunkés qurmányunk önkormányzati képviselője nem jár az ülésekre, mert észre vette volna, hogy a címereket áthelyezték az ülésterem másik falrészére, a szavazógép kijelzője alá.
Emmersson71
Hazudsz!!!
Ott vannak a falon, a kerületi címer pedig újabbra lett cserélve!

Ismétlem: HAZUDSZ!!!

********************

"Amikor megkérdeztük a ferencvárosi önkormányzat sajtófőnökét, hova lettek a testvérvárosi címerek, Czuk Dorottya elmondta:

A címerek nem tűntek el, csak áthelyezték őket az ülésterem másik falrészére, a szavazógép kijelzője alá.

Hozzátette: a címerek Baranyi Krisztina polgármester háta mögött voltak korábban az ülésteremben egy régebbi, rosszabb állapotú Ferencváros-zászlóval. A zászlót most újra cserélték, és az egységesebb, letisztultabb kép miatt helyezték el mellőle a címereket. A sajtófőnök lapunknak elküldött fényképekkel igazolta állítását."

telex.hu/belfold/2021/07/06/testvervarosi-cimerek-es-szivarvanyos-zaszlo-miatt-all-a-mubal-ferencvarosban

Tehát: H A Z U D S Z !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.