Egészen meglepő megállapításokra jutottak a kasszáknál történő várakozásról. (nem) A kiindulási alap szintén egy sokak számára ismerős élmény: számtalanszor előfordult már mindenkivel az, hogy a legrövidebb sorba állt be, mégis itt tartott a legtovább, amíg a pénztárhoz került. Matematikusok mutatták ki azt is, hogy a legrövidebb sor sokszor bizonyul a leglassabbnak is. Ha csak pár vásárló várakozik abban az adott sorban, érdemes lehet elgondolkodni ennek okán is.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Ezek a matematikusok nagyon értenek a számokhoz, de a való életben a legtöbb egy rántottát képtelen elkészíteni vagy a nyakkendőjét megkötni. Prímás nyelven: Jó-jó, de asztalnál meghalna!
Csizmás Kond
Azt kell nézni mekkora kosarakkal és hánnyal állnak nem azt hogy hányan.
gina
@Csizmás Kond: Mit értesz te ehhez proli??? azt sem tudod mi a matematika
Emmersson71
@Csizmás Kond: Így van. Meg azt, ki a pénztáros és hogyan dolgozik. És még így is belefuthatunk egy "ÁFA-s számlát kérnék" szívásba :)
Ezért vásárolok szinte mindent online ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.