Amerikai patrióták folytatták az oknyomozást. -A kórus által előadott "mű" szerint "Eljövünk a gyermekeitekért, megtérítjük őket! " -A 444 védelmébe vette a kórust, és a kormányt, valamint a kormánnyal nem ellenséges médiát homofóbozza. -Amerikai patrióták eddig 6 regisztrált szexuális ragadozót és pedofilt azonosítottak a San Franciscó-i Meleg Férfikórusban. Ahogyan arról beszámoltunk, az LMBTQ férfikórus eljön majd a gyerekeinkért, és átváltoztatják őket. Ettől volt hangos az elmúlt napban az internet. A Rohadékok elkezdték törölni az összes videójukat, mert kettő órával ezelőtt, amerikai patrióták több pedofilt is megtaláltak a "férfikórusukban. "

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csagyi
A félfarok feltámadt hamvaiból és boldogan vitatkozik magában..Még is csak szükséges a harmadik szuri is.
koszpeko
Pedofília miatt 2 év 6 hónap börtönre ítélték Simon Róbert győri fideszes képviselő egykori titkárát, Sz. Balázst, aki a baseballsapkájába rejtett kamerával filmezett kislányokat a győri Aranypart strandon, számolt be a tárgyalásról az ugytudjuk.hu.

Sz. Balázs a győri Fidesz oszlopos tagja volt, akit tavaly nyáron lebuktattak az Aranyparton a sapkájába rejtett kamerával, később pedig pedofil felvételeket találtak nála. Sz. Balázs nemcsak a fideszes Simon Róbert Balázs parlamenti alkalmazottjaként dolgozott, de a város kulturális bizottságában is helyet kapott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.