A fórum előtt igyekszem informálódni a helyiektől - írja a tudósító. Egy kisebb csoporthoz odalépve megtudakolom, hogy szeretik „Erzsikét is, de ők a Klárának szurkolnak”. Amikor megkérdezem, hogy részt vesznek-e az előválasztáson is, hogy szavazzanak rá mint miniszterelnök-jelöltre, már nem annyira lelkesek, „sok vele a macera, majd kiderül”. Jakabról is jó véleménnyel vannak a többségében nyugdíjaskorú csoport tagjai, az egyik úr egyenesen Petőfi Sándorhoz hasonlítja a Jobbik elnökét, de szerinte miniszterelnöknek nem való, egy DK-szimpatizáns hölgy leszögezi, ő a Jobbikért nem rajong, de az elnököt bírja. Vona Gábor se volt rossz, de az új seprű jobban seper szerinte. Inkább neki kéne lennie a belügyminiszternek, akkor aztán rend lenne itt!

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
El-Qúróné megint sipákol!

Soha nem tudnám elfogadni miniszterelnöknek ezt a hazug, gonosz embert. Soha nem tudná egyesíteni a magyar nemzetet.

Szerencsére így van ezzel az ország többsége...
jesz
sem Dobrev, sem Jakab nem tényező...ez utóbbi az útszéli tílusa miatt soha nem kerülne be be egy elit klubba(sem)...

Méghogy belügyminiszter? ez a nép arculcsapása...kb mint ájemmónika
verőce21
@jesz: Volt az szdsznek is egy(ik) női minisztere... az egészségügyi...

Egyszer együtt voltunk konferencián egy jó welness-szállóban. Este a vacsorához hamarabb ment le, mint a többiek, és beült a szépen megterített hatalmas asztalhoz..., mire a pincérek rendkívül udvariasan, de el akarták onnan tessékelni, hogy ne tessék..., szíveskedjen talán máshová..., ez a miniszter asszonynak van terítve...

Jó "fellépésű" nő volt...:)
csak úgy....
@verőce21: "Egyszer együtt voltunk konferencián egy jó welness-szállóban. Este a vacsorához hamarabb ment le, mint a többiek, és beült a szépen megterített hatalmas asztalhoz...," :)- rólad mindíg a mesél a bécsi erdö jut az eszembe...,különösen,hogy kihangsúlyoztad a jó welnesst,mert te rosszba bele sem mennél ,te bunkócska te drága.:)
www.youtube.com/watch?v=OudouU9LRjc
csak úgy....
@Shikari: tibim ,lábhoz..,oltás nélkül tilos a harapsz! :)
vacsi
"az egyik úr egyenesen Petőfi Sándorhoz hasonlítja a Jobbik elnökét"
Nem ivott ez az "úr" sokkal többet a kelleténél?! Petőfi Sándor körme alatt a piszok többet ér, mint ez a Jakab teljes testnagyságban! Mennyi hülye van!
Clavigo
@Shikari: Ne fossál ,,,more... ,,Azért ,,ha Szajjer mőgéd kucorodik...a szivárványos toszó-sapkájában,,, ( hívja a haverokat is nemzethyileg ),,a szemed ki-be fog járni ,,,mint az aszatalfiók...
csak úgy....
@vacsi: most ,hogy jakabbal végeztél,akkor elemezhetnéd orbánt is a nép eszét befolyásolót és elvevöt is ! :)
verőce21
@csak úgy...: A muniszterasszony miatt voltunk "jó wellnessben", nem miattam!
Hej te bunkócska te...! Terererere!
csak úgy....
@verőce21: mielött belebonyolódsz a hazúgságaidba használd az eszed!-te pénzért libsikkel ingyen wellneszelö ! :) ugye te a háry családból származol?
www.youtube.com/watch?v=t7H3TjowDfc
verőce21
@csak úgy...: Te hülye vagy! Egy ágazati konferenciára pártállástól függetlenül meghívnak mindenkit! Hej te bunkócska te drága...!
vacsi
@csak úgy...: Orbánnal elégedett vagyok - a lehetőségek közül magasan a legjobb - és a legjobban ő védi a nép érdekét.
verőce21
@durbincs: Ez a @csak húgy...: csak ugy-an Kótyomfitty! :)
csak úgy....
@verőce21: @durbincs: a kettö kétéltü ember! színes,szélesvásznu szovjet film :) @verőce21: vidd el a durbincsot és a vacsit is egy "ágazati" konferenciára! -dade,hazúdj valami szépet...
csak úgy....
@verőce21: utolsó mentsvárad a 1/2 hal? :) -szerintem ürült neked!
te tudat alatt is tudod az orbán kormányt koppintani,akik szintén hajlamosak az igazság elkerülése érdekében minden bunkóval szövetségre lépni.. :)
verőce21
@csak úgy...: Te őrült vagy Gizi!
A másság tette ezt veled, vagy már születési, genetikai hibád...?
Remélem a fiad tényleg a vízóraleolvasóé...!
nezelodo
@Shikari: júl 15. 19:16. Miért ne lehetne ez a Jakab gyerek, amikor a Sanya bá belügyminiszter lett, a másik lehetőség a Tasnádi volt, de éppen a Sanya bá erősebb volt. Eben guba.
nezelodo
@Shikari: Majd kiképezi magát maffiózónak, aztán alkalmas lesz. Mit gondolsz akik ma a politika csúcsára törnek makulátlanok? Megdöbbenve látok egy politikai mozgalomban egy embert, egy megyei vezetőt aki még a kilencvenes években lopott szem ig-al csalt akkor százezres összegben, (rendőrség, bírósági, ítélet), és mára már a tolvajokat üldözi meg a Sorost.
nezelodo
@Shikari: Na látod ez a terelés. Nem az a bajod, hogy bűnözők vannak a hazai politikában, hanem a Soros. Lehet hogy igaz az oxfordi pletyka és azért utálja a nevelőapját annyira???
Istenakinincsen
@durbincs: Egyedül maradsz abban a messzi bányás fiókban ahol te vagy a legélesebb kés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.